22:56 uur 23-02-2023

Xylem daagt Young Innovators uit tot bijdragen aan oplossingen voor wereldwijde watercrisis

Middelbare scholieren en universiteitsstudenten strijden om $20.000 aan prijzen in de Water Innovation Challenge

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Het internationale bedrijf op het gebied van watertechnologie, Xylem (NYSE:XYL), roept wereldwijd studenten op om bijdragen te leveren aan haar missie om oplossingen te vinden voor uitdagingen op het gebied van water door mee te doen aan de 2023 Global Student Innovation Challenge. Met dit initiatief nodigt Xylem middelbare scholieren en universiteitsstudenten tussen de 13 en 25 jaar uit om mee te dingen naar prijzen door innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor ’s werelds grootste waterproblemen. Registratie is dit jaar mogelijk tot en met 1 maart.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer, Xylem

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr