14:51 uur 16-02-2023

Tigo Energy onthult op Genera Energy and Environment Fair geïntegreerde Solar-Plus-Storage Solution voor de Iberische markt

Tigo breidt beschikbaarheid in Europa uit en brengt de Energy Intelligence (EI) Residential Solar Solution voor snelle, flexibele en betrouwbare residentiële zonne-energie-plus-opslag naar Spanje.

MONTEVARCHI, Italië–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (“Tigo” of het “Bedrijf”), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, zal op woensdag 22 februari 2023, tijdens de Genera Energy and Environment Fair in Madrid, de Tigo EI Residential Solar Solution presenteren en lanceren voor de Iberische markt. Zakelijke en technische vertegenwoordigers van Tigo zullen de conferentie bijwonen om Spaanse PV-professionals te ontmoeten en hen de bijzonderheden van het nieuwe alles-in-één systeem van Tigo te laten zien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Gilberto Lembo

EMEA Marketingmanager bij Tigo Energy

marketing@tigoenergy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr