23:17 uur 07-06-2023

Tigo Energy introduceert Solar-Plus-Storage voor de Duitse markt op Intersolar Europe

Tigo presenteert residentiële zonne-energieoplossingen die zonne-energie, energieopslag en op gegevens gebaseerd vlootbeheer voor Europese installateurs snel, flexibel en betrouwbaar maakt.

MONTEVARCHI, Italië–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc.(NASDAQ: TYGO), een toonaangevende leverancier van intelligente zonne-energie- en energieopslagoplossingen, kondigde vandaag de marktintroductie aan van de Tigo EI (Energy Intelligence) Residential Solar Solution voor de Duitse markt op de 2023 Intersolar Europe expo. De Tigo EI Residential Solar Solution omvat een inverter klaar voor opslag, een modulair batterijsysteem, en alles wat nodig is voor snelle, flexibele en betrouwbare installaties van solar and solar-plus-storage. Vertegenwoordigers van Tigo stellen het volledige productengamma van het bedrijf voor op gebied van hardware- en softwareoplossingen voor zonne-energie op de Intersolar Europe, die plaatsvindt van 14 tot 16 juni 2023, in de Messe München in Duitsland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications

Cait Caviness

E-mail: tigoenergy@technica.inc

Check out our twitter: @NewsNovumpr