18:45 uur 10-02-2023

Mavenir lanceert Open RAN Intelligent Controller (O-RIC) die servicedifferentiatie en optimalisatie van netwerkbronnen mogelijk maakt

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de Network Software Provider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen die op elke cloud draaien, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van zijn O-RAN-alliantie Radio Access Network Intelligent Controller (RIC), een netwerkintelligentie-aanbod van de volgende generatie voor Open RAN. Mavenir O-RIC maakt het mogelijk om gedifferentieerde services te creëren via open API’s, die intelligente closed-loop end-to-end netwerk-tuning mogelijk maken om de netwerkprestaties te optimaliseren, de kostenefficiëntie te verhogen en de gebruikerservaring te maximaliseren. De O-RIC van Mavenir biedt Network Intelligence as a Service (NIaaS) dat voorziet in diepe, fijnmazige inzichten over het netwerk en dat het bouwen van oplossingen met geavanceerde state-of-art intelligentie mogelijk maakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (US)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr