19:21 uur 07-02-2023

Avania verwerft MAXIS ter versterking van haar leiderschap op het gebied van MedTech in preklinische, regelgevende strategie en klinische expertise

BILTHOVEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Avania, een toonaangevende wereldwijde full-service contractonderzoeksorganisatie (CRO) gericht op medische technologie (MedTech) kondigde vandaag de overname aan van MAXIS, een bekende dienstverlener op het gebied van de ontwikkeling van medische technologie met ervaring op het gebied van preklinische techniek, ontwerp en verificatie, regelgeving, klinische diensten in de praktijk en onderzoeksbeheer. MAXIS heeft kantoren in San Jose, Californië en Frankfurt-am-Main, Duitsland, met aanvullend operationeel personeel dat ook in deze gebieden actief is. Met MAXIS, biedt de samengevoegde organisatie ongeëvenaarde high-touch strategische en operationale expertise die op een unieke manier resultaten boekt voor medische innovatoren en opkomende producenten van oorspronkelijke apparatuur (OEM’s, of: emerging original equipment manufacturers).

“Deze overname versterkt onze positie als het toonaangevende MedTech-bedrijf met een focus op CRO en zal innovatieve medische technologieën helpen realiseren van idee tot de markt. Daarbij bieden we een reeks zeer flexibel aanpasbare diensten in combinatie met robuste wereldwijde strategieën voor regelgeving, evenals klinische en operationale strategieën die voldoen aan de unieke behoeftes van opkomende OEM’s,” aldus Sapna Hornyak, president en CEO van Avania.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

SCORR Marketing

+1 402-405-4269

lindsey@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr