17:28 uur 16-03-2023

Avania benoemt veteraan uit de MedTech-industrie, Todd M. Pope, tot nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur

BILTHOVEN, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Avania, een toonaangevende, wereldwijde organisatie voor contractonderzoek op het gebied van medische technologie (CRO), heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Todd M. Pope als de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur. Todd heeft 30 jaar ervaring op het gebied van technologie, medische apparatuur en leiderschap in large-cap en startup MedTech en werd genoemd in de TIME Magazine-lijst van 2018 van 50 meest invloedrijke mensen in de gezondheidszorg. Na de afgelopen 20 jaar CEO-functies te hebben vervuld in zowel particuliere als openbare bedrijven, is hij momenteel ook voorzitter van de Raad van Bestuur van AdvaMed ACCEL, de divisie binnen AdvaMed die zich toelegt op het aanpakken van de unieke behoeften van kleine en startende fabrikanten van medische technologie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230316005203/nl/

Avania Names Todd M. Pope New Chairman of the Board (Photo: Business Wire)

Avania Names Todd M. Pope New Chairman of the Board (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

SCORR Marketing

+1 402-405-4269

lindsey@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr