23:34 uur 03-02-2023

SLB rondt overname van Gyrodata Incorporated af

Aanvullende technologieën zullen de kwaliteit van de boorput verbeteren en het boorrisico verminderen

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– SLB (NYSE: SLB) kondigt vandaag aan dat het de overname heeft afgerond van Gyrodata Incorporated, een wereldwijd bedrijf gespecialiseerd in gyroscopische boorgatpositionering en metingstechnologie. Door de transactie worden de technologieën van Gyrodata voor het lokaliseren en meten van boorputten opgenomen in de puttenbouwactiviteiten van SLB, waardoor klanten innovatieve booroplossingen worden geboden.

Deze combinatie zal de kwaliteit van de boorput verbeteren en het boorrisico verminderen om zelfs de meest afgelegen en complexe reservoirs te ontsluiten. De integratie van drie-assige solid state gyrometingen met de nieuwste SLB-technologieën zal bijdragen tot een strakkere trajectcontrole, een snellere gegevensverzameling en een beter besluitvormingsproces, met een grotere efficiëntie van boringen in het algemeen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Moira Duff—Director of External Communication

Tel: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Investors
Ndubuisi Maduemezia—Vice President of Investor Relations

Joy V. Domingo—Director of Investor Relations

Tel: +1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr