14:25 uur 02-02-2023

Mavenir’s gevirtualiseerde IMS ondersteunt het mobiele netwerk van Virgin Media O2

READING, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de leverancier van netwerksoftware die aan de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen voor elk cloudnetwerk, en Virgin Media O2 kondigden vandaag de volledige migratie aan van O2 mobiele telefonie-klanten naar de gevirtualiseerde IMS (IP Multimedia Subsystem) oplossing waarmee 4G en WiFi-spraakdiensten (respectievelijk, voice over LTE en voice over Wi-Fi) kunnen worden aangeboden.

Virgin Media O2 is haar netwerk aan het virtualiseren en verbreekt daarmee de koppeling tussen hardware en software. Dankzij virtualisatie kan Virgin Media O2 een flexibeler en efficiënter network leveren waardoor de klant toegang krijgt tot een divers aanbod van applicaties die allemaal op één platform worden gehost. Met deze kostenbesparende vernieuwing wordt de weg vrijgemaakt voor toekomstige innovaties en nieuwe diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir PR-contactpersonen:
PR@mavenir.com

Maryvonne Tubb (US)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr