14:00 uur 01-02-2023

Energy Aspects neemt OilX over, een pionier in AI-gestuurde gegevensanalyse voor energiemarkten

OilX’ geavanceerde AI, bedrijfseigen gegevens en nowcasting zullen de toonaangevende modellen en inzichten van Energy Aspects verder versterken.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevend adviesbureau op het gebied van energie en macro-onderzoek Energy Aspects heeft OilX overgenomen, een pionier op het gebied van AI-gestuurde analyse van energiegegevens. De overname zal de inzichten van Energy Aspects verbeteren, aangezien de realtime datatechnologie van OilX een aanvulling vormt op de toekomstgerichte analyse van Energy Aspects. OilX zal op haar beurt profiteren van Energy Aspects’ bedrijfseigen datasets en vakspecialisten van wereldklasse, waardoor haar datagestuurde inzichten voor klanten worden verbeterd.

In 2018 opgericht door Dr. Florian Thaler, biedt OilX’ unieke real-time energiemarktplatform geavanceerde ‘nowcasting’ mogelijkheden, waardoor klanten inzicht krijgen in de energiemarkten terwijl deze zich ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:

press@energyaspects.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr