17:18 uur 25-04-2023

Energy Aspects verwerft Its Not A Science (INAS) vanwege zijn geavanceerde kwantitatieve mogelijkheden

INAS past wetenschappelijke principes en kwantitatieve nauwkeurigheid toe om de relevante prijsbepalende factoren voor papiermarkten en risicodekking in de grondstoffenmarkt te begrijpen.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevend energie- en macro-onderzoeksadviesbureau Energy Aspects heeft Its Not A Science (INAS) overgenomen, een onafhankelijk onderzoeksbureau gespecialiseerd in kwantitatieve strategieën voor energiemarkten. De overname zal de inzichten van Energy Aspects versterken door kwantitatieve capaciteit en analyse van financiële stromen toe te voegen aan het aanbod van de EA Group, waardoor klanten worden geholpen hun marktpositionering te analyseren.

Het analyseren van financiële stromen is de afgelopen jaren enorm belangrijk geworden voor markten, gezien de instroom van discretionair kapitaal en het is een gebied waar weinig analyse of onderzoek naar bestaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor meer informatie:

press@energyaspects.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr