20:25 uur 25-01-2023

Imricor werkt samen met GE HealthCare aan interventionele hart-MRI

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– Imricor Medical Systems, Inc. (ASX:IMR) Imricor, de wereldleider in real-time interventionele cardiale magnetische resonantie (iCMR)-ablatieproducten, is verheugd aan te kondigen dat het een Memorandum of Understanding (MOU) met GE HealthCare heeft gesloten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230125005634/nl/

Imricor Collaborates with GE HealthCare in Interventional Cardiac MRI

Imricor Collaborates with GE HealthCare in Interventional Cardiac MRI

Volgens de voorwaarden van het MOU zijn GE HealthCare en Imricor voornemens samen te werken om Imricor’s Advantage-MR EP-recorder/stimulator en het Northstar-MR 3D-mappingsysteem aan MRI-scanners van GE HealthCare te koppelen. Door een succesvolle samenwerking kunnen cardiale elektrofysiologie (EP)-ablatieprocedures, geleid door real-time MRI, met behulp van Imricor’s katheters en andere disposable apparaten, op het GE HealthCare MRI-platform worden uitgevoerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nick Twohy

Vice President of Marketing, Imricor

E-mail: nick.twohy@imricor.com
Telefoon: +1 952 818 8407

Check out our twitter: @NewsNovumpr