12:07 uur 23-01-2023

Juniper Networks gekozen voor upgrade van Virgin Media O2’s Core IP Backbone Network naar 800G-gebruiksklaarheid

Nieuwe infrastructuur om verbeterde gebruikservaring en duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen

SUNNYVALE, Californië–(BUSINESS WIRE)– Juniper Networks (NYSE: JNPR), een marktleider op het gebied van veilige AI-gestuurde netwerken, kondigde vandaag aan dat Virgin Media O2, een van de grootste Britse aanbieders van diensten voor vaste- en mobiele telefonie met ongeveer 50 miljoen online media-aansluitingen, de succesvolle upgrade van haar IP core backbone network voltooide met Juniper, dat in staat is om 800G te ondersteunen. Virgin Media O2 investeert in duurzame infrastructuur voor de lange termijn ter ondersteuning van de blijvende groei van data en de vraag naar bandwijdte. Deze investering ondersteunt de snelle introductie van diensten die inkomsten genereren en zorgt tegelijkertijd voor een aanzienlijk lagere consumptie van electriciteit en koeling, neemt minder ruimte in en zorgt voor een kostenverlaging.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persrelaties:

Penny Still

Juniper Networks

+44 (0) 1372 385 692

pstill@juniper.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr