00:13 uur 12-03-2024

Gartner® noemt Juniper Networks voor vierde keer op rij leider in Magic Quadrant™ van 2024 voor Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure

Juniper Networks is het verst gepositioneerd wat betreft volledigheid van visie en het hoogst wat betreft uitvoeringsvermogen

Het full-stack portfolio van Juniper van AI-native bekabelde, draadloze, locatie-, beveiligings- en SD-WAN-oplossingen blijft aan momentum winnen met uitzonderlijke klantenaantrekkingskracht en prestigieuze erkenning in de sector.

SUNNYVALE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Juniper Networks (NYSE: JNPR), leider op het gebied van veilige AI-Native Networking, heeft vandaag aangekondigd dat Gartner, Inc. het bedrijf voor de vierde keer op rij tot leider heeft benoemd in het Magic Quadrant 2024 voor Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Penny Still

Juniper Networks

+44 (0) 1372 385 692

pstill@juniper.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr