18:08 uur 19-01-2023

Simone Inzaghi: “Bedankt, Saoedi-Arabië, voor het organiseren van de Italiaanse Super Cup-wedstrijd” … Stefano Pioli: “We moeten beter werken om de lat hoger te leggen”

Tijdens een persconferentie voor de Italiaanse Super Cup

RIYAD, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Gisteravond werd er een persconferentie gehouden na de Italiaanse Super Cup, tussen AC Milan en Inter Milan, gehouden in het King Fahd-stadion in Riyad om 22:00 uur (lokale tijd). De wedstrijd was georganiseerd door het Saoedische ministerie van Sport als onderdeel van de sportevenementen in Diriyah’s 2e seizoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230119005400/nl/

Simone Inzaghi: During a press conference post the Italian Super Cup (Photo: AETOSWire)

Simone Inzaghi: During a press conference post the Italian Super Cup (Photo: AETOSWire)

Inter Milan-coach Simone Inzaghi bedankte Saoedi-Arabië voor het organiseren van de Italiaanse Super Cup. Hij verklaarde: “Saoedi-Arabië is een vriendelijk land, waardoor ik en het team genoten hebben van de tijd die we hier doorbrachten. Ik heb veel vrienden in het Koninkrijk en ik waardeer dit land voor het geweldige werk bij het organiseren van zo’n wedstrijd.”

De coach gaf zijn reactie op de prestatie van zijn team om de Italiaanse Super Cup voor het tweede seizoen op rij veilig te stellen: “We waren volkomen op ons gemak en speelden de perfecte wedstrijd.” Hij stelde: “Nu hebben we ons tweede doel van het seizoen bereikt, na het bereiken van de achtste finales in de Champions League, en voor nu willen we deze overwinning gewoon vieren.”

In een gesprek met de media deelde AC Milan-coach Pioli zijn mening over wat een pijnlijk verlies is voor zijn team. Hij gaf toe dat hij de recente achteruitgang die ze hebben kunnen waarnemen niet had verwacht, maar zei ook dat ze er alles aan zullen doen om te herstellen. Hij merkte op: “We hadden geen goede eerste helft voor een wedstrijd als deze. We probeerden terug te komen met een goede start van de tweede helft, maar zakten daarna weer weg.” Hij voegde eraan toe: “We hebben mentaal niet ons beste moment. We moeten meer en beter doen.”

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dany Abadie – Managing Director

dany.abadie@squidnomad.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr