23:33 uur 17-01-2023

Morgen wordt de Italiaanse Super Cup tussen Inter Milan en AC Milan in Saoedi-Arabië gespeeld

RIYAD, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Morgen wordt om 22.00 uur (lokale tijd) de Italiaanse Super Cup-wedstrijd gehouden tussen de ligakampioen AC Milan en de bekerwinnaar Inter Milan in Riyad, de hoofdstad van Saoedi-Arabië, in het Koning Fahdstadion van Riyad, op initiatief van het Ministerie van Sport als onderdeel van de sportevenementen in Diriyah’s 2e seizoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230117005765/nl/

Saudi Arabia to host Italian Super Cup between Inter Milan and AC Milan tomorrow (Photo: AETOSWire)

Saudi Arabia to host Italian Super Cup between Inter Milan and AC Milan tomorrow (Photo: AETOSWire)

Het langverwachte toernooi voor voetbalfans in Saoedi-Arabië en de wereld belooft een fantastische wedstrijd tussen twee Milanese reuzen te worden: Inter, de huidige houder van de Coppa Italia, en AC Milan. Beide clubs dingen naar de Italiaanse Super Cup en zullen zich in een epische derby met elkaar meten.

Saoedi-Arabië was eerder al gastland voor de Italiaanse Super Cup in 2018 en 2019. De eerste editie werd gehouden in Djedda tussen Juventus en Milan, in het Koning Abdoellah Sportstad stadion, de tweede editie werd gehouden in het Koning Saud Universiteitstadion in Riyad, tussen Juventus en Lazio.

De organisatie van dit grote evenement in het koninkrijk kadert in de internationale sporttoernooien en -evenementen die plaatsvinden in het Diriyah-seizoen van 2022 op initiatief van het Ministerie van Sport, teneinde de doelstellingen te bereiken van de Visie 2030 van het koninkrijk. Het is bovendien een van de initiatieven van het “Levenskwaliteit”-programma, door op te treden als gastland voor de meest spectaculaire en grootste internationale sportevenementen, om een geweldige ervaring te verzekeren voor de bezoekers van het Diriyah-seizoen aan de hand van opzienbarende activiteiten.

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dany Abadie – Managing Director

dany.abadie@squidnomad.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr