15:34 uur 18-01-2023

Discover® Global Network lanceert Transit-oplossing internationaal

Discover® zet uitbreiding van snelle, veilige en handige Tap and Pay-oplossingen voort met transitagentschappen in Polen, Spanje en Taiwan

RIVERWOODS, Ill.–(BUSINESS WIRE)– Discover® Global Network, het betaalmerk van Discover®, heeft Tap and Pay-oplossingen gelanceerd met vervoersbedrijven en lokale partners zoals EMT Madrid, Metro de Sevilla en GetNet in Spanje, Mennica in Polen en New Taipei Metro in Taiwan. Reizigers kunnen nu hun kaarten van Discover, Diners Club International® en netwerkpartners gebruiken om contactloos te betalen bij deze vervoersmaatschappijen in internationale topbestemmingen.

Omdat het woon-werkverkeer blijft veranderen en reizigers flexibiliteit verwachten in de manier waarop ze betalen, stappen vervoersbedrijven sneller over op contactloze betalingen dan in de afgelopen tien jaar. In februari 2022 was 53 procent van de vervoerstransacties contactloos, tegenover 14 procent in augustus 2020. Wereldwijd willen 150 grote steden contactloze betalingen invoeren voor vervoerssystemen1.

“De Discover® Transit-oplossing geeft reizigers de flexibiliteit om te betalen hoe ze willen en biedt een naadloze klantervaring”, zegt Emily Foshee, vice president core network products and delivery bij Discover. “Het accepteren van contactloze betalingen van kaarthouders in het Discover Global Network kan transitbedrijven helpen het volume te verhogen, de operationele kosten te verlagen en de kosten voor het innen van tarieven te verlagen.”

“We zijn verheugd om de groei van de acceptatie mogelijk te maken met transitbedrijven zoals EMT Madrid en Metro de Sevilla in Spanje. Dit zorgt ervoor dat kaarthouders van Discover® Global Network een plezierige, naadloze ervaring hebben tijdens hun bezoek,” zegt Rubén Justel, CEO bij Getnet Europe.

“Deze oplossing stelt ons in staat een verbeterde klantervaring te bieden en het reizen voor onze reizigers gemakkelijker en comfortabeler te maken”, aldus Jorge Maroto, directeur van Metro de Sevilla, de metro van Sevilla in Spanje.

De Discover® Transit-oplossing maakt acceptatie van zowel traditionele als contactloze transitbetalingen mogelijk en biedt aanpasbare opties, waaronder ondersteuning van het tariefbeleid van handelaren, pasproducten (credentialing), white labeling, contactloze betalingen, first ride risk share en betalingsrekeningreferentie.

Discover werkt sinds 2012 samen met vervoerspartners in de VS en is ingeschakeld op Chicago Transit Authority (CTA), New York Metropolitan Transit Authority (NY MTA), Albany, NY (CDTA) Dallas Area Rapid Transit (DART) en Portland (Tri-Met). Het bedrijf heeft ook een robuuste pijplijn van instanties in de VS en over de hele wereld die bezig zijn met de migratie naar contactloze betalingen, met binnenkort Discover® Transit-oplossingslanceringen in Turkije en Qatar.

Discover Global Network is het snelst groeiende wereldwijde betalingsnetwerk2 met meer dan 280 miljoen kaarthouders, meer dan 60 miljoen acceptatiepunten voor handelaren en 1,8 miljoen locaties voor geld- en betaalautomaten. Het omvat Discover Network, Diners Club International, PULSE® en meer dan 25 partnernetwerken over de hele wereld.

Ga voor meer informatie naar https://www.discoverglobalnetwork.com/solutions/enable-payments/transit-solutions/.

Over Discover

Discover Financial Services (NYSE: DFS) is een digitaal bank- en betaaldienstenbedrijf met een van de meest erkende merken in de Amerikaanse financiële dienstverlening. Sinds de oprichting in 1986 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste kaartuitgevers in de Verenigde Staten. Het bedrijf geeft de Discover® Card uit, Amerika’s pionier op het gebied van cash rewards, en biedt particuliere studentenleningen, persoonlijke leningen, woningkredieten, betaal- en spaarrekeningen en depositocertificaten via zijn bankactiviteiten. Het exploiteert het Discover® Global Network dat bestaat uit Discover Network, met miljoenen winkeliers en geldautomaten; PULSE®, een van de grootste ATM/debit netwerken van het land; en Diners Club International®, een wereldwijd betalingsnetwerk met acceptatie over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.discover.com/company.

1. ABI Research Open and Closed Loop EMV Acceptance on Transportation Networks, mei 2021.

2. Gebaseerd op ondertekende alliantieovereenkomsten in de afgelopen twaalf jaar met grote betalingsnetwerken in de respectieve landen – studie van Panoramic Research, uitgevoerd in 2020.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Grage Silberman

Discover

sarahgragesilberman@discover.com
+1-224-405-6029

@Discover_News

Check out our twitter: @NewsNovumpr