19:04 uur 07-02-2024

Is Jennifer Coolidge een robot? Nieuwe commercial van live klantenservice van Discover Highlights

Voorafgaand aan de aftrap van The Big Game op zondag 11 februari onthult Discover een nieuwe commercial van de merkcampagne ‘Especially for Everyone’, met in de hoofdrol de bekroonde actrice Jennifer Coolidge. In de advertentie, getiteld ‘Robots’, bevindt Coolidge zich in een herkenbare situatie, waarbij ze de klantenservice belt en verwacht alleen met een robot te communiceren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240206286545/nl/

Award-winning actress Jennifer Coolidge stars in Discover's new 'Robots' commercial. (Photo: Business Wire)

Award-winning actress Jennifer Coolidge stars in Discover’s new ‘Robots’ commercial. (Photo: Business Wire)

RIVERWOODS, Ill.–(BUSINESS WIRE)– ‘Robots’ gebruikt de komische prestaties van Coolidge om te benadrukken wat een irritante verwachting kan zijn die consumenten hebben als ze de klantenservice bellen. Volgens een recent onderzoek van Discover en Dynata geeft 95% van de Amerikanen er de voorkeur aan om in contact te komen met een live klantenservicemedewerker in plaats van met een klantenservicebot.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Derek Cuculich

Public Relations

224-405-0655

derekcuculich@discover.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr