17:32 uur 17-01-2023

Mavenir introduceert vaste draadloze toegangsoplossing

Versnelt breedbanddekking in plattelandsgemeenschappen en maakt meer marktconcurrentie mogelijk

RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de Network Software Provider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native-software die op elke cloud draait, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van zijn Fixed Wireless Access-oplossing (FWA) die Mavenir’s Open Virtualized RAN, Converged Packet Core en OpenBeam™ portfolio van radio-eenheden combineert. Dit aanbod biedt een concurrerende oplossing in een low-footprint-implementatie die gebruik maakt van publieke en private cloud-infrastructuur. Mavenir’s FWA-oplossing levert hoge doorvoer, gedifferentieerde QoS controle, geo-restrictie, home-zoning, gedifferentieerd opladen, geavanceerde energiebesparing en nog veel meer functies.

FWA biedt consumenten en bedrijven in stedelijke en voorstedelijke gebieden meer concurrerende keuzes om de beste dienst te kiezen die aan hun behoeften voldoet, tegen betaalbare prijzen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR@mavenir.com
Maryvonne Tubb (VS)

Emmanuela Spiteri (EMEA)

Check out our twitter: @NewsNovumpr