09:00 uur 16-01-2023

HD-PLC Alliantie neemt het voortouw bij ‘s werelds eerste communicatietechnologie die het mogelijk maakt bedraad, draadloos en onder water te communiceren via één enkel apparaat!

IEEE P1901c WG neemt basisspecificatie over als norm voor de volgende generatie.

FUKUOKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– De HD-PLC Alliance (“Alliance”) heeft een technologie aangekondigd die is gebaseerd op het Wavelet OFDM-formaat en voldoet aan een communicatienorm van de volgende generatie die samen met andere leden van de Alliance wordt aanbevolen. Dit werd bekendgemaakt tijdens de bijeenkomst van de IEEE P1901c Working Group (“WG”) in november. Om de IoT-wereld verder te ontwikkelen, voert deze WG van de IEEE Standards Association (IEEE SA) gesprekken over de internationale normalisatie van geavanceerde powerline-communicatietechnologie die zelfs in beperkte omgevingen kan werken, en bepleit deze het gebruik ervan in verschillende communicatiemedia.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

HD-PLC Alliance: info@hd-plc.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr