19:01 uur 16-01-2023

HCLTech voegt zich bij WEF 2023 om wereldwijde samenwerking voor een duurzame planeet en inclusieve groei een impuls te geven

DAVOS, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– HCLTech, een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf, voegt zich bij regeringen, bedrijven en het maatschappelijk middenveld van over de hele wereld op het World Economic Forum (WEF) 2023 in Davos om dialoog en samenwerking voor een duurzame planeet en inclusieve groei te vergemakkelijken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230116005176/nl/

HCLTech pavilion at Promenade66, Davos (Photo: Business Wire)

HCLTech pavilion at Promenade66, Davos (Photo: Business Wire)

HCLTech is trots op zijn langdurige strategische samenwerking met het WEF. Het HCLTech-paviljoen op WEF 2023 toont de nieuwe merkidentiteit en het doel van het bedrijf om het beste van technologie en mensen samen te brengen om vooruitgang te boeken voor klanten, zijn mensen, gemeenschappen en de planeet.

Het HCLTech-paviljoen, gelegen aan Promenade 66, 7270 Davos Platz, wordt volledig aangedreven door groene energie, wat de inzet van het bedrijf voor een duurzame planeet onderstreept.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meenakshi Benjwal, Americas

meenakshi.benjwal@hcl.com

Elka Ghudial, EMEA

elka.ghudial@hcl.com

Devneeta Pahuja, India en APAC

devneeta.p@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr