15:00 uur 16-01-2023

GlobalLogic opent nieuwe Digital Engineering Centers in Spanje

Bedrijf breidt uit naar Zuidwest-Europa, voortbouwend op de initatieven voor digitale transformatie in Spanje

MADRID–(BUSINESS WIRE)– GlobalLogic Inc., een bedrijf uit de Hitachi Group, toonaangevend op het gebied van digital engineering, heeft vandaag plannen bekendgemaakt voor de opening van nieuwe technische centra in verschillende delen van Spanje. De bekendmaking werd verricht door Nitesh Banga, President en CEO van GlobalLogic, tijdens een ontmoeting met de Spaanse premier Pedro Sánchez.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230113005487/nl/

The Spanish Prime Minister Pedro Sánchez receives GlobalLogic CEO Nitesh Banga. (Photo: Business Wire)

The Spanish Prime Minister Pedro Sánchez receives GlobalLogic CEO Nitesh Banga. (Photo: Business Wire)

GlobalLogic is gespecialiseerd in digital engineering: een combinatie van experience design, complexe software engineering en data engineering, om te voorzien in de behoeften van klanten aan transformatieve diensten. De centra in Spanje zijn de eerste vestigingen van GlobalLogic in Zuidwest-Europa, naast de meer dan 20 bestaande vestigingen in de regio EMEA, verspreid over 9 andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GlobalLogic, Inc. (Global)

Heather Ailara

211 Communications

+1.973.567.6040

heather@211comms.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr