17:45 uur 11-01-2023

GlobalLogic benoemd tot marktleider in Zinnov Zones’ 2022 Global ER&D Services Ratings

SAN JOSE, Californië–(BUSINESS WIRE)– GlobalLogic Inc., een bedrijf uit de Hitachi Group en toonaangevend op het gebied van Digital Engineering, kondigde vandaag haar benoeming aan tot algemene marktleider in de Zinnov Zones voor ER&D Services 2022 Ratings. Het rapport biedt een volledige evaluatie van Engineering Research & Development (ER&D) dienstverleners en beoordeelt hun vermogen en schaalbaarheid voor de belangrijkste markten en technologieën. Het rapport wordt gebruikt door besluitvormers van bedrijven die gescreende dienstverleners zoeken om een breed scala aan engineeringprojecten te ondersteunen. Dergelijke bronnen worden steeds belangrijker nu er in alle sectoren steeds vaker investeringen worden gedaan in digitale transformaties om te voldoen aan de toenemende vraag naar slimme, verbonden en data-gestuurde ervaringen voor zowel klanten als bedrijfspersoneel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
GlobalLogic, Inc. (Global)

Heather Ailara

211 Communications

+1.973.567.6040

Check out our twitter: @NewsNovumpr