18:23 uur 10-01-2023

Wereldwijde toonaangevende aanbieder van talent WilsonHCG neemt Personify over om zijn talentoplossingen voor de gezondheidszorg en biowetenschappen verder uit te breiden

TAMPA, Florida.–(BUSINESS WIRE)– WilsonHCG, een wereldwijde aanbieder van talent, heeft de overname van Personify aangekondigd, een bekroonde leverancier van outsourcing van wervingsprocessen (RPO). Personify is gespecialiseerd in de life sciences, gezondheidszorg, biotech en farmaceutische sector en andere sectoren die te kampen hebben met een ernstig tekort aan vaardigheden.

Personify, een leider in zijn kernmarkten, biedt diensten voor executive zoek- en wervingsmarketing naast zijn RPO-oplossingen. Met het hoofdkantoor in Raleigh, North Carolina, levert de organisatie flexibele talentoplossingen aan klanten over de hele wereld.

“Personify is een van de grootste RPO-aanbieders in de gezondheidszorg en biowetenschappen ter wereld, dus deze uitbreiding maakt voortdurende groei mogelijk en versterkt onze positie als wereldleider op het gebied van talentacquisitie,” aldus John Wilson, CEO van WilsonHCG.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kirsty Hewitt

+44 7889901517

813-418-4479

kirsty.hewitt@wilsonhcg.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr