15:29 uur 10-01-2023

Valbiotis kondigt zijn roadmap voor 2023 aan: een cruciaal jaar in de uitvoering van zijn klinische, industriële en commerciële strategie

  • Een beslissend jaar op klinisch vlak met in de eerste helft van 2023 verwachte resultaten van de internationale fase II/III REVERSE-IT-studie over TOTUM•63, een werkzame stof op plantaardige basis, die in een eerdere klinische studie al metabole voordelen bij patiënten met prediabetes heeft aangetoond;
  • Opvoering van de industriële en commerciële activiteiten met het oog op de levering aan Nestlé Health Science van de eerste commerciële partijen TOTUM•63 en het in de eerste helft van 2024 in Frankrijk op de markt brengen van TOTUM•070 (LDL hypercholesterolemie);
  • Intensivering van bedrijfsontwikkelingsactiviteiten voor de verwachte ondertekening van een internationaal licentie- en/of distributiepartnerschap voor TOTUM•070.

LA ROCHELLE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Nieuws over regelgeving: Valbiotis (FR0013254851 – ALVAL, PEA / SME eligible), een commercieel georiënteerd onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat zich toelegt op wetenschappelijke innovatie voor het voorkomen en bestrijden van stofwisselings- en hart- en vaatziekten, kondigt zijn routekaart voor 2023 aan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bedrijfscommunicatie / Valbiotis

Carole ROCHER

Directeur Communicatie en Openbare Zaken

Marc DELAUNAY

Communicatiemanager

+33 5 46 28 62 58

media@valbiotis.com

Financiële communicatie / Actifin

Stéphane RUIZ

Geassocieerd Directeur

+33 1 56 88 11 14

sruiz@actifin.fr

Check out our twitter: @NewsNovumpr