03:45 uur 10-01-2023

Tigo Energy maakt bekendkapitaalverhoging van USD 50 miljoen binnen te hebben gehaald om groei-initiatieven te ondersteunen

CAMPBELL, Californië–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (“Tigo”, of het “Bedrijf”), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, heeft een definitieve overeenkomst getekend met L1 Energy voor de aankoop van USD 50 miljoen aan nieuw uitgegeven converteerbare obligaties (de “Obligaties”) ter ondersteuning van de toekomstige groeimogelijkheden van het bedrijf door de inzet van haar intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag en aflossing van bestaande schulden. De transactie werd gelijktijdig met de ondertekening voltrokken.

De Obligaties dragen een vaste jaarlijkse rentevoet van 5,0% en hebben een looptijd van 36 maanden. De Obligaties kunnen naar keuze van de belegger worden omgezet in gewone aandelen van Tigo of een gelijkwaardig equity instrument dat wordt gecreëerd in het geval van een Public Company Event, bijvoorbeeld een fusie met een Special Purpose Acquisition Company.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor Investor Relations
Matt Glover of Jeff Grampp, CFA

Gateway Group, Inc.

(949) 574-3860

TYGO@gatewayir.com

Roth CH Acquisition IV Co.

RothCH@roth.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr