00:00 uur 10-01-2023

LG Chem LUCON® TX5007, de technische kunststof voor elektrostatische poedercoating, nu gebruikt op voorspatborden van Global OEM (Japan)

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– LG Chem (KRX: 051910) is begonnen met het leveren van technische kunststoffen aan Mitsubishi Motors voor haar onderdelen met poedercoating die worden gebruikt als voorspatborden voor de RVR, Delica D:5 en Outlander modellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230103005886/nl/

RVR (Photo: Business Wire)

RVR (Photo: Business Wire)

Voorspatborden bevinden zich aan de zijkant van voertuigen en fungeren niet alleen als een van de belangrijkste factoren in het ontwerp van het exterieur, maar beschermen de wielen ook tegen opspattend weggruis. Daarom moeten ze niet alleen technisch zeer robuust zijn, maar moet de buitenkant ook van een uitstekende kwaliteit zijn zodat het ontwerp naadloos op de rest van de carrosserie aansluit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LG Chem, Ltd.

Sangkuhn Sung, Manager

+82-2-3773-5136

sungsk@lgchem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr