21:56 uur 10-01-2023

2022 recordjaar voor ExaGrid dankzij resultaten vierde kwartaal

ExaGrid brak qua boekingen opnieuw een record, met een positieve kasstroom, EBITDA en winst, voor het negende kwartaal op rij

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige oplossing voor gelaagde back-upopslag in de sector, heeft vandaag aangekondigd dat het een absoluut record aan boekingen en omzet had in het kwartaal dat op 31 december 2022 eindigde.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230110005248/nl/

De omzet van ExaGrid groeide in het vorige kwartaal en ook in hetzelfde kwartaal een jaar geleden. ExaGrid groeit meer dan 20% per jaar en blijft positieve resultaten behalen als het gaat om winst, EBITDA en vrije kasstroom. ExaGrid heeft in het vierde kwartaal van 2022 192 nieuwe klanten gekregen, waaronder 59 klanten met zescijferige transacties en 3 klanten met zevencijferige transacties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr