11:17 uur 09-01-2023

Inotrem ontvangt financiering van de Crohn’s & Colitis Foundation voor de ontwikkeling van nieuwe therapieën voor inflammatoire darmziekten (IBD).

De financiering zal de ontwikkeling van INO-02 ondersteunen, een nieuwe langwerkende therapeutische aanpak om de TREM-1 route te moduleren.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Inotrem, een biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in immunotherapieën voor acute en chronische ontstekingssyndromen, kondigde vandaag aan dat het financiering heeft ontvangen van IBD Ventures van de Crohn’s & Colitis Foundation in het kader van een programma om onderzoek en ontwikkeling te versnellen met als doel de levenskwaliteit van patiënten met IBD te verbeteren. De financiering zal de ontwikkeling van een nieuwe therapeutische benadering van IBD ondersteunen, gericht op de TREM-1 route.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersoon voor Inotrem
Anne REIN

Strategies & Image (S&I)

anne.rein@strategiesimage.com
+33 6 03 35 92 05

Check out our twitter: @NewsNovumpr