19:24 uur 09-01-2023

Gen II Fund Services kondigt wereldwijde promoties aan

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Gen II Fund Services, LLC (‘Gen II’), een toonaangevende onafhankelijke beheerder van particuliere kapitaalfondsen, is verheugd de promotie van acht klantenserviceprofessionals tot Principal aan te kondigen. De toegewijde klantenserviceteams van Gen II worden geleid door een Principal om klanten ervaring van wereldklasse en deskundige begeleiding te bieden. Bovendien is Christophe Ponticello in het Luxemburgse kantoor van Gen II gepromoveerd tot Country Head en is Duncan J. Christie gepromoveerd tot Chief Operating Officer.

“We zijn trots om de promoties van deze goed presterende en toegewijde professionals aan te kondigen,” aldus Steven Millner, CEO van Gen II. “Onze voortdurende toewijding om te investeren in onze mensen stelt ons in staat om onze best-in-class service te bieden, en we zijn verheugd om ons team te blijven uitbreiden met zulke getalenteerde mensen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phil Nunes

BackBay Communications

phil.nunes@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr