21:49 uur 12-07-2023

Gen II Fund Services start grote Europese expansie met overname van beheeractiviteiten van Crestbridge op gebied van private equity- en vastgoedfondsen

De overname zal de dienstverleningscapaciteiten van Gen II op het gebied van particulier kapitaal in belangrijke Europese jurisdicties uitbreiden en de activa onder beheer verhogen tot meer dan $ 1 biljoen

NEW YORK & ST. HELIER, Jersey–(BUSINESS WIRE)– Gen II Fund Services, LLC (‘Gen II’), een toonaangevende onafhankelijke beheerder van particuliere kapitaalfondsen, heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Crestbridge, een vooraanstaande Europese leverancier van beheeroplossingen voor particuliere kapitaalfondsen. De transactie zal naar verwachting te zijner tijd worden afgerond na de gebruikelijke wettelijke goedkeuringen. De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Met de toevoeging van de beheeractiviteiten van Crestbridge op het gebied van private equity- en vastgoedfondsen, zet Gen II zijn groeistrategie voort door de wereldwijde dienstverlenings- en productmogelijkheden uit te breiden, het vermogen onder beheer te verhogen tot meer dan $ 1 biljoen en door te blijven investeren in alle aspecten van zijn activiteiten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Gen II:

Daniel Abramson

BackBay Communications

Daniel.abramson@backbaycommunications.com

Voor Crestbridge:

Daniel Jason

Material Impact

dan.jason@wearematerialimpact.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr