00:54 uur 06-01-2023

Lenovo introduceert op CES multifunctionele apparaten en oplossingen voor het bieden van een meer persoonlijke ervaring aan gebruikers

Lenovo™ versterkt zijn portfolio met een nieuwe line-up van Yoga™, ThinkPad™, ThinkBook™, Lenovo Legion,™ IdeaPad™ en IdeaCentre™ pc’s, Lenovo Tab Extreme, Project Chronos concept, Lenovo ThinkPhone by Motorola, en nog meer

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Vandaag op CES® 2023, onthulde Lenovo™ de nieuwste line-up van apparaten en oplossingen gericht op innovatie en het verbeteren van de gebruikerservaring. Van nieuwe vormfactoren, prachtige design-geleide producten en innovatief gebruik van AI, biedt de nieuwe portefeuille consumenten en zakelijke gebruikers een meer gepersonaliseerde technologie-ervaring.

Met zijn nieuwe portefeuille laat Lenovo verder zien dat het zich inzet voor ESG in overeenstemming met zijn visie om tegen 2050 netto-nul te bereiken. In navolging van wetenschappelijk onderbouwde doelinitiatieven, blijft Lenovo de focus leggen op het ondersteunen van een circulaire economie door meer gerecyclede materialen in zijn producten en verpakkingen te gebruiken en in samenwerking met industriële partners de energie-efficiëntie van zijn apparaten helpen te verhogen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wendy Fung

wfung@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr