04:24 uur 10-01-2024

AI-aangedreven avatar van Lenovo, DeepBrain AI en de Scott-Morgan Foundation creëert nieuwe communicatiemogelijkheden voor mensen met een ernstige handicap

De hyperrealistische avatar, onthuld op CES 2024, behoudt de stem en persoonlijkheid van een 24-jarige vrouw met ALS om ongekende communicatie en verbinding mogelijk te maken, aangevuld met een persoonlijke AI op het apparaat van Lenovo om tekstvoorspelling en -uitvoer te optimaliseren

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Op CES 2024 onthulden de wereldwijde technologieleider Lenovo, non-profitorganisatie op het gebied van ondersteunende technologie de Scott-Morgan Foundation , en AI-gegenereerde video-innovator DeepBrain AI een hyperrealistische AI-avatar gewijd aan het behoud van de stem, persoonlijkheid en fysieke manieren van iemand met een degeneratieve ziekte. De baanbrekende avatar, gemaakt met DeepBrain AI-technologie en onder leiding van Lenovo, opent nieuwe wegen voor het toepassen van generatieve AI op toegankelijkheidsproblemen en helpt Lenovo’s visie ‘ AI for all te bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Justin Eure – jeure@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr