07:59 uur 30-11-2022

VectorBuilder wint eerste prijs in grote innovatiewedstrijd

–News Direct–

VectorBuilder Inc. – een wereldleider op het gebied van algemene engineering – heeft aangekondigd dat hun R&D- en productiecentrum in Guangzhou het kampioenschap heeft gewonnen in de 7e wereldwijde innovatie- en zakelijke competitie in “Chuangke” Hangzhou, China.

Deze invloedrijke en zeer competitieve competitie is een van de grootste in China en omvat bedrijven in groeifasen in alle hightechindustrieën, waaronder groene energie, nieuwe materialen, kunstmatige intelligentie, informatietechnologie, slimme productie, biotechnologie, enz. Ik heb meer dan 37.000 hoogtechnologische bedrijven bezocht, en ik heb er veel aan gehad. De juryleden gaven VectorBuilder de hoogste waardering voor zijn “transformatieve innovaties in de technologie voor gen toediening die de snelle opgang naar het leiderschap in de sector hebben bevorderd”.

VectorBuilder vann första pris i stor innovationstävling

–News Direct–

VectorBuilder Inc. – en global ledare inom genleveransteknik – meddelade att deras FoU- och tillverkningscenter i Guangzhou vann mästerskapet i sjunde globala tävlingen i innovation och företagande, som hölls i “Chuangke” Hangzhou, Kina.

Denna inflytelserika och mycket konkurrensdrivna tävling är en av de största i Kina och täcker företag i tillväxtstadiet inom alla högteknologiska industrier, inklusive grön energi, nya material, artificiell intelligens, informationsteknik, smart tillverkning, bioteknik etc. I år tävlade över 37 000 högteknologiska företag, fler än något annat år. Domarna tilldelade VectorBuilder högsta poäng för deras “transformativa innovationer inom genleveransteknik som drev den snabba uppstigningen till branschledare.”

VectorBuilder tillhandahåller genleveranslösningar för både grundforskning och kliniska behov inklusive cell- och gentarapi (CGT). Det erbjuder ett komplett spektrum av utlicensieringstjänster för forskningsorganisationer under kontrakt, (CRO), organisationer för kontraktsupprättande och tillverkning (CDMO), samt immeterialrätt (IP). En höjdpunkt i VectorBuilder är deras innovativa e-handelsplattform som gör det möjligt för forskare att med lätthet designa och beställa anpassade vektorer online. Plattformens allt stigande popularitet bland forskare har satt fart på VectorBuilders expandering till ett brett utbud av genleveranstjänster. Hittills har VectorBuilder tillhandahållit CRO- och CDMO-tjänster till tusentals akademiska institutioner, samt bioteknik- och läkemedelsföretag i över 80 länder.

“Det är en stor ära att vinna topplaceringen i denna viktiga tävling”, Kommenterade Dr. Bruce Lahn, VectorBuilders chefsforskare: “Vi kommer att fortsätta att köra hårt för utvecklingen av innovativa produkter som är bäst för kunden — och för kunden enbart — i genleveransutrymmet för att stärka biovetenskaplig forskning och genetisk medicin runt om i världen.”

Dr. Kristofer Mussar, VectorBuilders operativchef, tillade: “Kulturen på VectorBuilder är att inspirera varje teammedlem att tänka kreativt och utanför den vedertagna ramen för att utveckla optimala lösningar för våra kunder. Att bli erkända som de mest uppfinningsrika, inte bara i vår sektor, utan bland all framväxande teknik, är verkligen anmärkningsvärt, men kanske inte helt oväntat.”

Något om VectorBuilder Inc.

VectorBuilder är en global ledare inom genleveransteknologi. Som betrodd partner i tusentals laboratorier och bioteknik- och läkemedelsföretag runt om i världen är VectorBuilder one-stop-shoppen för design, utveckling och optimering av genleveranslösningar alltifrån grundforskning till kliniska tillämpningar. Deras prisbelönta Vector Design Studio är en transformativ innovation som gör det möjligt för forskare att med lätthet designa och beställa anpassade vektorer online, vilket frigör dem från det tråkiga arbetet med kloning och förpackningsvektorer i labbet. Det globala företaget kan berömma sig av hög genomströmningskapacitet för vektorproduktion, stora vektor- och komponentlager, enskilda CRO-lösningar inklusive avancerade kapsidtekniska funktioner rörande adeno-associerat virus, och toppmoderna anläggningar enligt god tillverkningssed. Deras CGT-produkter har vunnit godkännande från tillsynsmyndigheter för medicinska preparat under utredning inklusive FDA. Med ledande tillverkningskapacitet för FoU och CDMOsträvar VectorBuilder-teamet att tillhandahålla de mest effektiva genleveransverktygen och lösningarna för biovetenskaplig forskning och genetisk medicin.

Contact Details

VectorBuilder

VectorBuilder PR

outreach@vectorbuilder.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/vectorbuilder-vann-forsta-pris-i-stor-innovationstavling-201441091

Check out our twitter: @NewsNovumpr