08:21 uur 30-11-2022

De eerste prijs van een grote innovatiewedstrijd voor VectorBuilder

–News Direct–

VectorBuilder Inc., een van ‘s werelds toonaangevende technologiebedrijven voor genoverdracht, zegt dat zijn productontwikkelings- en productiecentrum in Guangzhou de 7e Chuangke Innovation and Entrepreneurship Global Competition in Hangzhou, China, heeft gewonnen.

Deze prestigieuze wedstrijd op hoog niveau is een van de grootste in China: er zijn groeibedrijven bij betrokken uit alle hoogtechnologische domeinen, zoals groene energie, nieuwe materialen, kunstmatige intelligentie, informatietechnologie, slimme productie, biotechnologie, enz. Dit jaar, meer dan 37.000 bedrijven namen deel aan de wedstrijd, meer dan ooit tevoren. De juryleden kenden VectorBuilder de hoogste score toe voor zijn “baanbrekende innovaties op het gebied van gen overdracht die het bedrijf snel tot leider in zijn vakgebied maakten.”

VectorBuilderille merkittävän innovaatiokilpailun ensimmäinen palkinto

–News Direct–

Maailman johtaviin geeninsiirtoteknologiayhtiöihin lukeutuva VectorBuilder Inc. kertoo Guangzhoussa sijaitsevan tuotekehitys- ja valmistuskeskuksensa voittaneen 7. Kiinan Hangzhoussa järjestetyn Chuangke Innovation and Entrepreneurship Global Competition -innovaatiokilpailun.

Tämä arvostettu ja korkeatasoinen kilpailu on Kiinan suurimpia: siihen osallistuu kasvuyrityksiä kaikilta korkean teknologian aloilta, kuten vihreä energia, uudet materiaalit, tekoäly, informaatioteknologia, älytuotanto, biotekniikka jne. Tänä vuonna kilpailuun osallistui yli 37 000 yritystä, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tuomarit antoivat VectorBuilderille korkeimman pistemäärän sen “mullistavista geeninsiirtoinnovaatioista, joiden avulla yritys nousi nopeasti alansa johtajaksi”.

VectorBuilder tarjoaa geeninsiirtoratkaisuja perustutkimukseen ja kliiniseen käyttöön, mukaan lukien CGT. Se tarjoaa kattavan valikoiman CRO-, ja CDMO-palveluja sekä aineettoman omaisuuden uloslisensointipalveluja. VectorBuilderin huippukohtia on innovatiivinen sähköinen kaupankäyntialusta, jonka avulla tutkijat voivat helposti suunnitella ja tilata räätälöityjä vektoreita verkossa. Alustan suosio kasvaa nopeasti tutkijoiden keskuudessa, ja sen avulla VectorBuilder on laajentanut geeninsiirtopalvelujensa valikoimaa nopeasti. Tähän asti VectorBuilder on toimittanut CRO- ja CDMO-palveluja tuhansille akateemisille laitoksille sekä biotekniikka- ja lääkeyhtiöille yli 80 maassa.

“On kunnia voittaa tämän suuren kilpailun ensimmäinen palkinto”, kommentoi VectorBuilderin tutkimusjohtaja Bruce Lahn. “Pyrimme jatkossakin kehittämään parhaita ja ainutlaatuisia tuotteita geeninsiirtoalalle vahvistaaksemme life sciences -tutkimustyötä sekä geenilääketiedettä kaikkialla maailmassa.”

VectorBuilderin operatiivinen johtaja, tohtori Kristofer Mussar lisää: “VectorBuilderin kulttuuri innostaa kaikkia tiimin jäseniä ajattelemaan luovasti parhaiden ratkaisujen kehittämiseksi asiakkaillemme. On todella merkittävää, joskaan ei täysin yllättävää, että meidät on nimetty innovatiivisimmaksi sekä omalla alallamme että kaikkien tulevaisuuden teknologioiden keskuudessa.”

Tietoa VectorBuilder Inc.:stä

VectorBuilder on maailmanlaajuinen kärkinimi geeninsiirtoteknologioiden alalla. VectorBuilder on tuhansien eri maissa sijaitsevien laboratorioiden sekä biotekniikka- ja lääkeyhtiöiden luotettu kumppani. Se tarjoaa asiakkailleen geeninsiirtoratkaisujen suunnittelua, kehitystä ja optimointia niin perustutkimukseen kuin kliinisiin sovelluksiinkin. VectorBuilderin palkittu Vector Design Studio on mullistava innovaatio, jonka avulla tutkijat voivat helposti suunnitella ja tilata räätälöityjä vektoreita verkossa. Näin säästytään työläältä vektorien kloonaukselta ja pakkaamiselta laboratoriossa. Maailmanlaajuisesti toimiva yhtiöllä on suuri vektorientuotantokapasiteetti, laajat vektori- ja komponenttivalikoimat, sekä kohdennetut CRO-palvelut, mukaan lukien kehittyneet AAV-kapsidivalmiudet sekä huippuluokan GMP-laitokset. Sääntelyviranomaiset, kuten FDA, ovat IND-hyväksyneet VectorBuilderin CGT-tuotteita. Huippuluokan tuotekehitys- ja CDMO-valmistuskapasiteettinsa avulla VectorBuilder-tiimi pyrkii tarjoamaan tehokkaimmat geeninsiirtotyökalut ja -ratkaisut life sciences -tutkimustyöhön ja geenilääketieteeseen.

Contact Details

VectorBuilder PR

+1 800-517-2189

outreach@vectorbuilder.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/vectorbuilderille-merkittavan-innovaatiokilpailun-ensimmainen-palkinto-260501957

Check out our twitter: @NewsNovumpr