21:45 uur 16-11-2022

Capitolis presenteert op 60e ACI World Congress in Parijs

Ben Tobin, hoofd Europe and Portfolio Optimization, neemt deel aan het panel om te bespreken hoe marktdeelnemers kunnen worden geholpen kapitaal beter te beheren en om de belangrijkste kenmerken van het toekomstige post-trade-kader te delen.

Bezoek stand #7 om te zien welke innovaties Capitolis op de markt brengt.

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Capitolis, het technologiebedrijf dat financiële markten opnieuw uitvindt, zal aanwezig zijn op het 60e ACI World Congress in Parijs, Frankrijk, een toonaangevend evenement voor professionals van de financiële markt wereldwijd in samenwerking met The Full FX.

Het evenementthema van dit jaar is Defining the future of Financial Markets. Ben Tobin, hoofd Europe and Portfolio Optimization voor Capitolis, zal op donderdag 17 november om 12:30 uur lokale tijd deelnemen aan een panel om innovatieve ideeën te bespreken om marktdeelnemers te helpen kapitaal beter te beheren en afwikkeling veiliger te maken, en om advies te geven over de belangrijkste kenmerken van het toekomstige post-trade-kader.

“Onze missie is om oplossingen voor onze klanten te creëren die risico’s verminderen, de veiligheid van de kapitaalmarkten bevorderen en groei en welvaart voor deelnemers mogelijk maken,” aldus Ben Tobin, hoofd Europe and Portfolio Optimization voor Capitolis. “Ik kijk ernaar uit om het ACI World Congress bij te wonen om ons perspectief op een post-trade wereld te delen en hoe we van plan zijn om door te gaan met het stimuleren van innovatieve oplossingen die kapitaalefficiëntie voor iedereen bevorderen.”

Bezoekers van het ACI World Congress kunnen stand #7 bezoeken om te bespreken welke innovaties Capitolis op de markt brengt; meer te weten komen via productdemo’s; en spreken met Capitolis-leiders, waaronder Ben Tobin en Evelina Rosenstein, ter plaatse in Parijs.

Capitolis heeft de afgelopen twee jaar geïnnoveerd ter voorbereiding op de uitrol van de Standardized Approach for Counterparty Credit Risk (SA-CCR), de primaire maatstaf voor kapitaal en hefboomwerking voor een groot deel van de financiële sector. Hiermee wordt voorzien in een enkele, gestandaardiseerde methode die financiële instellingen verplicht stelt om blootstellingen tegen te meten en op basis waarvan uiteindelijk beheer en kapitalisatie plaatsvindt. Sinds begin 2022 werkt Capitolis nauw samen met zijn klanten om de wettelijke vereisten op de juiste manier te beheren door middel van portfolio-optimalisatieruns, waardoor een sterk netwerk van wereldwijde bankdeelnemers wordt geholpen om meer dan $ 1,7 biljoen aan effectieve notionele SA-CCR-waarde te verminderen.

De focus van Capitolis voor de rest van het jaar ligt op het onboarden van een breder scala aan banken, hedgefondsen en vermogensbeheerders voor hun geplande optimalisatie-oefeningen en het blijven uitbreiden van de voordelen voor het bredere netwerk. Extra vooruitgang in algoritmen zal ook leiden tot betere resultaten voor bestaande en nieuwe klanten.

Eerder dit jaar werd Capitolis uitgeroepen tot ‘Best Compression/Optimization Service for FX’ tijdens de FX Markets e-FX Awards van juni 2022, die bedoeld zijn om bedrijven te erkennen die met vaardigheid, toewijding en creativiteit de lat hoog hebben gelegd op het gebied van elektronische valutahandel.

OVER CAPITOLIS

Wij zijn van mening dat de financiële markten voor iedereen kunnen en moeten werken. Capitolis is het technologiebedrijf dat opnieuw uitvindt hoe kapitaalmarkten werken door kapitaalbeperkingen te ontsluiten en betere toegang tot meer gediversifieerde kapitaal- en investeringsmogelijkheden mogelijk te maken. Capitolis is geworteld in geavanceerde technologie en diepgaande financiële expertise en drijft baanbrekende financiële oplossingen aan die groei stimuleren voor wereldwijde en regionale banken – en voor institutionele beleggers. Capitolis wordt ondersteund door durfkapitaalfirma’s van wereldklasse, waaronder Canapi Ventures, 9Yards Capital, SVB Capital, Andreessen Horowitz (a16z), Index Ventures, Sequoia Capital, Spark Capital en S Capital, evenals toonaangevende internationale banken zoals J.P. Morgan, Citi en State Street.

Ons team, opgericht in 2017, heeft tientallen jaren ervaring in het lanceren van succesvolle startups, technologie en financiële diensten en groeit snel vanuit onze kantoren in New York, Londen en Tel Aviv. Ga voor meer informatie naar onze website op www.capitolis.com of volg ons op LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edward Ruddy

Sloane & Company
eruddy@sloanepr.com

Brian Zilberfarb

Capitolis
brianz@capitolis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr