07:00 uur 28-09-2022

Capitolis gaat zich presenteren op TradeTech FX 2022

Hoofd Europe/Portfolio Optimization, Ben Tobin, voegt zich bij panel om gevolgen van niet-afgehandelde margeregels, SA-CCR op FX-handelsdesk en -marktstructuur te bespreken

Bezoek stand #5 om te zien welke innovaties Capitolis op de markt brengt rond verlaging van UMR-marge en SA-CCR, evenals rond Dealer to Client-optimalisatie

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Capitolis, het technologiebedrijf dat de financiële markten opnieuw vormgeeft, zal deelnemen aan TradeTech FX, het grootste buy-side FX-evenement in Europa. Dit is het eerste jaar dat Capitolis op het evenement aanwezig is.

Ben Tobin, SVP, hoofd Europe/Portfolio Optimization bij Capitolis, zal op woensdag 28 september om 12:55 uur lokale tijd deelnemen aan een panel van leiders in de FX-industrie om te bespreken hoe niet-afgehandelde margeregels (UMR) en de gestandaardiseerde benadering voor tegenpartijkredietrisico (Standardized Approach for Counterparty Credit Risk, SA-CCR) invloed hebben op de FX-handelsdesk en -marktstructuur – en deelt voorspellingen over hoe dit in de toekomst andere FX-producten zou kunnen beïnvloeden.

“We zijn de afgelopen vijf jaar een partner en leverancier van optimalisatiediensten voor banken, hedgefondsen en real money managers geweest,” aldus Ben Tobin, SVP, hoofd Europe/Portfolio Optimization bij Capitolis. “Sinds begin 2022 hebben we onze klanten al geholpen om biljoenen notionele bedragen te verminderen, inclusief optimalisatie tussen de banken en hun uiteenlopende klantenbestand.”

TradeTech FX-bezoekers kunnen stand #5 bezoeken om te bespreken welke innovaties Capitolis op de markt brengt rond UMR-marge, SA-CCR en Dealer to Client-optimalisatie; meer te ontdekken via productdemo’s; en te spreken met Capitolis-leiders, waaronder Ben Tobin en Evelina Rosenstein, aanwezig in Amsterdam.

Sinds de lancering van Capitolis’ gloednieuwe, door technologie aangedreven multilaterale SA-CCR-optimalisatieservice begin 2022, is de service aangenomen door 12 van ‘s werelds grootste banken en is deze aangekondigd als een toonaangevende bron van op SA-CCR gebaseerde oplossingen voor kapitaalvereisten.

De focus van Capitolis voor de rest van het jaar ligt op het aan boord brengen van een breder scala aan banken, hedgefondsen en vermogensbeheerders voor hun geplande optimalisatie-oefeningen en het verder uitbreiden van de voordelen naar het bredere netwerk. Vooruitgang in algoritmen zal leiden tot betere resultaten voor bestaande en nieuwe klanten.

Eerder dit jaar werd Capitolis uitgeroepen tot ‘Best Compression/Optimization Service for FX‘ tijdens de FX Markets e-FX Awards van juni 2022, die tot doel hebben bedrijven te erkennen die met vaardigheid, toewijding en creativiteit de norm hebben gesteld in elektronische handel in vreemde valuta.

OVER CAPITOLIS

Wij zijn van mening dat de financiële markten voor iedereen kunnen en moeten werken. Capitolis is het technologiebedrijf dat de werking van kapitaalmarkten opnieuw uitvindt door kapitaalbeperkingen te ontsluiten en betere toegang tot meer gediversifieerde kapitaal- en investeringsmogelijkheden mogelijk te maken. Geworteld in geavanceerde technologie en diepgaande financiële expertise, levert Capitolis baanbrekende financiële oplossingen die groei stimuleren voor zowel wereldwijde als regionale banken – en institutionele beleggers. Capitolis wordt ondersteund door durfkapitaalbedrijven van wereldklasse, waaronder Canapi Ventures, 9Yards Capital, SVB Capital, Andreessen Horowitz (a16z), Index Ventures, Sequoia Capital, Spark Capital en S Capital, evenals toonaangevende wereldwijde banken zoals J.P. Morgan, Citi en State Street.

Ons team, opgericht in 2017, heeft tientallen jaren ervaring in het lanceren van succesvolle startups, technologie en financiële diensten en groeit snel vanuit onze kantoren in New York, Londen en Tel Aviv. Ga voor meer informatie naar onze website op www.capitolis.com of volg ons op LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edward Ruddy

Sloane & Company
eruddy@sloanepr.com

Brian Zilberfarb

Capitolis
brianz@capitolis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr