23:47 uur 15-11-2022

Donna de Winter genoemd als een van de Top 50 Women Leaders in SaaS 2022 door The Software Report

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (‘Q4’ of ‘het Bedrijf’), een toonaangevende leverancier van communicatieplatforms voor de kapitaalmarkten, is verheugd aan te kondigen dat Donna de Winter, COO & CFO, is genoemd als een van de Top 50 Women Leaders in SaaS 2022 door The Software Report.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221115005479/nl/

Donna de Winter, COO & CFO, Q4 Inc. (Photo: Business Wire)

Donna de Winter, COO & CFO, Q4 Inc. (Photo: Business Wire)

De talentvolle vrouwen op de lijst van dit jaar hebben een belangrijke rol gespeeld bij het leiden van hun bedrijven naar innovatie en succes in alles, van documentgeneratie tot enterprise resource planning, onderwijsadministratie, cyberbeveiliging en andere softwarecategorieën. De software-as-a-service-markt blijft groeien, waarbij sommigen verwachten dat de wereldwijde SaaS-markt zal groeien met een CAGR van 25,9% van $ 143,8 miljard vorig jaar tot maar liefst $ 720,4 miljard in 2028.

“Ik vond het geweldig om te horen dat Donna werd genoemd als een van de top 50 vrouwelijke leiders in SaaS en ik kan niemand bedenken die deze erkenning meer verdient,” aldus Darrell Heaps, CEO van Q4 Inc. “Wij hebben het geluk te kunnen profiteren van Donna’s uitgebreide ervaring in de sector bij Q4 Inc., en haar dubbele rol als COO & CFO toont haar gedrevenheid en toewijding als een vrouwelijke leider. Donna levert een enorme waarde aan ons team en haar leiderschap zal de groei en het succes van het bedrijf ten goede blijven komen.”

Donna de Winter is een veteraan in de sector met een bewezen staat van dienst op het gebied van strategie, financiën en bedrijfsvoering bij toonaangevende technologiebedrijven in Noord-Amerika. Donna trad in dienst bij Q4 Inc. als COO om het klantgerichte servicemodel wereldwijd te helpen schalen en werd bovendien in augustus 2022 benoemd tot CFO. Voordat ze bij het leiderschapsteam van Q4 kwam, werkte ze bij Q4 als consultant en heeft ze een aantal leidinggevende functies bekleed in de technologiesector, waaronder CFO van Vision Critical en CFO van Varicent, waar ze leidinggaf aan de verkoop van het bedrijf aan IBM. In haar persoonlijke tijd is Donna een fervent honkbalfan. Donna behaalde haar Master in Business aan de universiteit van Toronto.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX:QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, investeerders en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.650 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York, Londen en Kopenhagen. Ga voor meer informatie over Q4 naar www.q4inc.com.

Over The Software Report

The Software Report is een uitgebreide bron voor marktonderzoek en -inzichten, zakelijk nieuws, investeringsactiviteiten en zakelijke acties met betrekking tot de softwaresector. Het bedrijf, gevestigd in New York City, wordt geleid door een ervaren team van redacteuren, schrijvers en mediaprofessionals met veel kennis van software en de verschillende bedrijven, leidinggevenden en investeerders die deel uitmaken van de sector. Ga voor meer informatie over The Software Report naar www.thesoftwarereport.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen: Heather Noll, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr