19:30 uur 03-11-2022

TRIANGLE LIFE kondigt de benoeming aan van Jon Hack als voorzitter van de Raad van Bestuur

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Triangle Life Ltd. (‘Triangle Life’), een aanbieder van levensverzekeringsproducten aan vermogende particulieren (high-net-worth, ‘HNW’) wereldwijd via haar volledige dochteronderneming, Triangle Life Insurance Co Ltd., heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Jon Hack als niet-uitvoerend voorzitter van de Raad van Bestuur, als opvolger van Niall O’Hare, oprichter en CEO van Triangle Life, die sinds de oprichting van de organisatie in 2020 als voorzitter heeft gediend.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221103005286/nl/

Jon Hack, Chairman Triangle Life Ltd. (Photo: Business Wire)

Jon Hack, Chairman Triangle Life Ltd. (Photo: Business Wire)

Hack brengt een breed scala aan vaardigheden en ervaring met zich mee op het gebied van waardecreatie in levensverzekeringen en in het aantrekken van kapitaal. Hij was Founding Principal en Managing Director van Resolution Life, een wereldwijde levensverzekeringsgroep die zich toelegt op de verwerving en het beheer van portefeuilles van levensverzekeringen. Voordat Hack bij Resolution Life kwam werken, was hij Managing Director en hoofd van de European Financial Institutions Group bij Lazard.

Jon Hack verklaarde: “Triangle Life is een uitstekend bedrijf met een duidelijk doel en een getalenteerd managementteam. Niall en de rest van het team hebben een belangrijke marktkans geïdentificeerd en hebben het bedrijf opgebouwd dat nodig is om aan deze behoefte te voldoen. Ik kijk ernaar uit om de rol van voorzitter op me te nemen om het succes van Triangle Life te helpen stimuleren door langdurige en betrouwbare oplossingen te bieden voor makelaars en klanten.

Niall O’Hare stelde: “Jons achtergrond en expertise, en alles wat hij de afgelopen maanden als adviseur van de Raad van Bestuur voor ons bedrijf heeft gebracht, maken hem een voor de hand liggende keuze om de rol van voorzitter van de Raad van Bestuur van Triangle Life op zich te nemen. Zijn diepgaande ervaring in wereldwijde levensverzekeringen en kapitaalmarkten zal ons helpen onze versnelling richting lancering en onze opwindende groeivooruitzichten daarna te ondersteunen.”

Over Triangle Life

Triangle Life Insurance Co Ltd. is opgericht in Bermuda en is geregistreerd als een klasse C-verzekeraar in overeenstemming met de voorwaarden van de Insurance Act 1978 en aanverwante regelgeving. Het bedrijf zal een uitgebreide reeks op maat gemaakte oplossingen bieden om tegemoet te komen aan de steeds veranderende complexiteit van HNW-vermogensopvolging.

Website www.trianglelife.bm LinkedIn: linkedin.com/company/triangle-life/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Triangle Life

Merrilyn Johnson

Medeoprichter en Chief Commercial Officer

+1-441-532-8282

merrilyn.johnson@trianglelife.bm

Check out our twitter: @NewsNovumpr