18:34 uur 08-02-2022

Triangle Life benoemt Jon Hack als bestuursadviseur voor aanstaande aantrekking van kapitaal

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Triangle Life Ltd. (”Triangle Life”), een aanbieder van levensverzekeringsproducten aan vermogende (high-net-worth, ”HNW”) particulieren wereldwijd via haar volledige dochteronderneming, Triangle Life Insurance Co Ltd., heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Jon Hack als adviseur van het bestuur voor de aanstaande aantrekking van kapitaal van het bedrijf. Hack brengt een breed scala aan vaardigheden en ervaring met zich mee op het gebied van waardecreatie in levensverzekeringen en in het aantrekken van kapitaal.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220208005212/nl/

Jon Hack, Board Advisor to Triangle Life (Photo: Business Wire)

Jon Hack, Board Advisor to Triangle Life (Photo: Business Wire)

“Jon is een enorme aanwinst voor Triangle Life met zijn kennis en ervaring op het gebied van verzekeringen, banken en kapitaalmarkten”, zei Niall O’Hare, CEO van Triangle Life. “De raad van bestuur van Triangle Life kijkt ernaar uit om met Jon samen te werken terwijl we onze aantrekking van kapitaal afronden met partners die zijn afgestemd op de Triangle Life-strategie.”

Hack is een van de oprichters en voormalig algemeen directeur van Resolution Life, een wereldwijde levensverzekeringsgroep die zich richt op de verwerving en het beheer van portefeuilles met levensverzekeringen. Voordat hij bij Resolution Life kwam, was Hack algemeen directeur en hoofd van de Europese groep voor financiële instellingen bij Lazard.

“Triangle Life is een kans om een zeer ervaren team, met een sterke staat van dienst, te ondersteunen bij een structurele groeimogelijkheid in wereldwijde levensverzekeringen. Niall en het Triangle Life-team hebben een aanzienlijk gat in de markt ontdekt voor vermogende particulieren die op zoek zijn naar een levensverzekering op maat. Hoewel groei voor de meeste verzekeringsgroepen een uitdaging is, heeft Triangle Life een uitzonderlijke kans om een aanzienlijk marktaandeel te verwerven, tegen een aantrekkelijk risicopunt”, zei Hack.

Over Triangle Life

Triangle Life Insurance Co Ltd. is in Bermuda opgericht en is geregistreerd als een klasse C-verzekeraar in overeenstemming met de voorwaarden van de Insurance Act 1978 en gerelateerde regelgeving. Het bedrijf biedt een uitgebreide reeks op maat gemaakte oplossingen om tegemoet te komen aan de steeds veranderende complexiteit van vermogensopvolging van vermogende particulieren.

Website www.trianglelife.bm LinkedIn: linkedin.com/company/triangle-life/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Merrilyn Johnson

Medeoprichter en Chief Commercial Officer

Triangle Life

+1-441-532-8282

merrilyn.johnson@trianglelife.bm

Check out our twitter: @NewsNovumpr