19:34 uur 13-10-2022

Q4 Inc. lanceert twee innovatieve producten in Europa

Investeerdersrelaties moderniseren met Q4 Engagement Analytics en de gebeurteniservaring van de kapitaalmarkten herprofileren met Q4 Virtual Events

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (“Q4” of “het Bedrijf”), een toonaangevende leverancier van communcatieplatformen voor kapitaalmarkten, kondigt de Europese lancering aan vanQ4 Engagement Analytics en Q4 Virtual Events. Beide producten maken deel uit van het Q4 Capital Connect™-platform, waarmee overheidsbedrijven in alle sectoren en marktkapitalen probleemloos een volledige investeerdersrelatiestrategie kunnen lanceren en de impact ervan kunnen meten.

Q4 Engagement Analytics bundelt de acties van investeerders en aandeelhouders die een investeerdersrelatieswebsite of IR-gerelateerde events aangestuurd door Q4 bezoeken, waarbij gegevens over gedrag worden omgezet in krachtige indicatoren wat voorraadbeweging en wijziging in deelneming betreft. Aan de hand van deze oplossing kunnen IRO’s eveneens content identificeren waarin elke investeerder het meest geïnteresseerd is, nieuwe investeerders spotten in de begingstadia van de peiling van hun bedrijf, en het engagement beoordelen van doelinvesteerders tussen de vergaderingen in. Verder kunnen deze analytische beoordelingen de aandacht van het management opdrijven voor actieve interesse in het bedrijf, en bewijs op basis van gegevens opleveren voor de return wat de tijd betreft die in investeerdersrelaties wordt geïnvesteerd. De uitbreiding van Engagement Analytics in Europa markeert een verbetering in het vermogen van Q4 om het gedrag van de Europese investeerder online te traceren. Toekomstige releases van het product zullen overheidsbedrijven een dieper contextueel inzicht verschaffen in de prestaties van hun digital content ten overstaan van hun collega’s, en omvatten naadloze integraties met workflowtools van Q4 om klanten in staat te stellen inzichten in actie om te zetten.

Het Q4 Virtual Events platform is ontworpen om de gebeurteniservaring van de investeerder op een hoger peil te brengen en om innovatieve en engagerende opbrengstgebeurtenissen voor overheidsbedrijven op te leveren. Het innovatieve platform verschaft de professionals op gebied van investeerdersrelaties de meest essentiële vereisten om een overheidsbedrijf te zijn: consistente en effectieve investeerderscommunicaties met grote impact. De Q4 Virtual Events levert momenteel elk kwartaal meer dan 1.100 gebeurtenissen aan bedrijven over de hele wereld en wordt ondersteund door een toonaangevende sectorondersteuning om gepersonaliseerde, veilige virtuele gebeurtenissen te leveren. Versterkte funties, zoals een nieuwe personalisering van sprekerprofielen, gearchiveerde content via indeling van gebeurtenissen in hoofdstukken, aanvullende gepersonaliseerde velden voor gebeurtenisregistratie en verbeterde video- en audiomogelijkheden zijn gepland voor een release binnen de eerstvolgende maanden.

“We zijn bijzonder enthousiast om Engagement Analytics en Virtual Events allebei in Europa te lanceren om strategische, efficiënte en effectievere interacties aan te sturen op wereldschaal binnen de kapitaalmarkten,” zegt Darrell Heaps, CEO bij Q4. “De innovatieve technologie achter Engagement Analytics zorgt ervoor dat klanten van Q4 proactief kunnen zijn, geïnformeerde strategische beslissingen kunnen nemen en aan investeerdersengagementen voorrang kunnen geven. Met Virtual Events is het onze prioriteit om onze klanten een probleemloze ervaring te bieden, zodat ze zich op strategie kunnen concentreren, terwijl ze de relaties met hun investeerders op schaal brengen en verder uitdiepen.”

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX:QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop openbaar verhandelde bedrijven, investeerders en investeringsbanken beslissingen nemen om efficiënt te ontdekken, met elkaar te communiceren en verbintenissen aan te gaan. Het end-to-end technologieplatform van Q4 vergemakkelijkt interacties doorheen de kapitaalmarkten via de IR-websiteproducten, oplossingen voor virtuele gebeurtenissen, CRM voor kapitaalmarkten, en tools voor aandeelhouder- en marktanalyses. Het bedrijf is een vertrouwde partner van meer dan 2.650 overheidsbedrijven wereldwijd, waaronder heel wat van de meest vermaarde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto en heeft kantoren in New York, Londen en Kopenhagen. Voor meer info over Q4, surft u naar www.q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties: Sara Pearson, ir@q4inc.com
Mediagerelateerde vragen: Heather Noll, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr