03:59 uur 24-09-2022

Q4 Inc. erkend als een van Canada’s best groeiende bedrijven door The Globe and Mail

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX:QFOR), (‘Q4’ of ‘het Bedrijf’) is verheugd om zijn positie in het Report on Business van 2022 van Canada’s Top Growing Companies aan te kondigen.

Canada’s Top Growing Companies rangschikt Canadese bedrijven op basis van driejarige omzetgroei. Q4 Inc. verdiende zijn plek met een driejarige groei van 220%.

“We zijn vereerd om voor het derde achtereenvolgende jaar door The Globe and Mail te worden erkend als een van Canada’s Top Growing Companies,” aldus oprichter en CEO, Darrell Heaps. “We zijn enorm trots op de groei die we samen als bedrijf hebben bereikt en deze erkenning is een echte weerspiegeling van de toewijding die onze medewerkers hebben om onze klanten te helpen winnen op de kapitaalmarkten.”

Canada’s Top Growing Companies is een redactionele ranglijst die in 2019 werd gelanceerd. Het is bedoeld om de meest gedurfde ondernemingsprestaties te vieren door de prestaties van innovatieve bedrijven in Canada te identificeren en op de voorgrond te plaatsen. Om in aanmerking te komen voor deze vrijwillige programma’s, moesten bedrijven een diepgaand aanvraagproces doorlopen en aan de vereisten voldoen. In totaal behaalden 430 bedrijven dit jaar een plek op de ranglijst.

De volledige lijst met winnaars van 2022, samen met de redactionele berichtgeving, is gepubliceerd in het oktobernummer van het Report on Business-tijdschrift. De lijst is nu beschikbaar en online hier te vinden.

“Canada’s Top Growing Companies erkent de enorme ambitie en innovatie van ondernemers in Canada,” stelt Dawn Calleja, redacteur van het tijdschrift Report on Business. “De volgende generatie Canadese bedrijven kan inspiratie putten uit deze ranglijst.”

“In een onzekere wereld zijn de succesverhalen van de bedrijven die dit jaar in de lijst van Top Growing Companies van het tijdschrift Report on Business staan, een baken van optimisme,” verklaart Phillip Crawley, uitgever en CEO van The Globe and Mail. “The Globe and Mail feliciteert hen met hun prestaties.”

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX:QFOR), is een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.650 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Ga voor meer informatie over Q4 naar www.q4inc.com.

Over The Globe and Mail

The Globe and Mail is het belangrijkste nieuwsmediabedrijf van Canada, dat sinds 1844 de nationale discussie leidt en beleidsverandering veroorzaakt door moedige en onafhankelijke journalistiek. Met onze bekroonde berichtgeving over zaken, politiek en nationale aangelegenheden bereikt de krant The Globe and Mail elke week 5,9 miljoen lezers in onze gedrukte of digitale vorm, en bereikt het tijdschrift Report on Business elke editie 2,3 miljoen lezers in gedrukte en digitale vorm. Onze investering in innovatieve datawetenschap betekent dat, terwijl de wereld blijft veranderen, The Globe dat ook doet. The Globe and Mail is eigendom van Woodbridge, de investeringstak van de familie Thomson.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:
Heather Noll, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr