11:00 uur 21-09-2022

Alpega benoemt Frans van Buuren tot Chief Human Resources Officer

Focus op langetermijninspanning voor talentontwikkeling ter ondersteuning van sterke bedrijfsgroei.

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Alpega Group, een toonaangevende wereldwijde leverancier van SaaS cloud-based transportsoftware, heeft aangekondigd dat Frans van Buuren zich bij Alpega heeft aangesloten om leiding te geven aan een strategische versterking van talent binnen de organisatie.

De heer van Buuren heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Human Resources en heeft gewerkt voor gerenommeerde bedrijven als Exela Technologies, Stryker Corporation en Xerox Corporation. Frans was een van de eerste bouwers van Cisco’s Europese personeelsbestand in de jaren ’90. De rode draad in al zijn vorige functies was het omzetten van de HR-functie van een puur tactische administratieve en ondersteunende functie naar een strategische rol als HR-businesspartner, waarbij hij voor de gehele organisatie als drijvende kracht voor verandering fungeerde.

“Het winnen van de strijd om talent is cruciaal om het groeitraject aan te houden dat Alpega en de SCM-markt momenteel ondervinden. We wilden ons leiderschapsteam uitbreiden met een bewezen leider die succes heeft geboekt bij het transformeren van de manier waarop we denken over het aantrekken en behouden van het beste talent in de markt”, aldus Todd DeLaughter, Group CEO van Alpega.

“De pandemie en de huidige macro-economische problemen hebben de digitalisering van supply chain-management aangewakkerd, wat historisch gezien voor veel bedrijven een onderbelicht domein was. De transportmarkt waar Alpega in zit groeit steeds sneller; sommige analisten voorspellen samengestelde jaarlijkse groeipercentages tot wel 20% voor de komende 5 jaar. Alpega bevindt zich in een positie om van deze nieuwe groeigolf te profiteren, en Frans zal ons helpen het team verder uit te bouwen om dit te doen”, vervolgt DeLaughter.

“Ik ben onder de indruk van de manier waarop Alpega de overgang naar een digitaal transportplatform heeft gemaakt en voor veel bedrijven een tastbaar verschil kan maken in hun streven naar duurzame mobiliteit. Mensen willen meer dan ooit werken voor bedrijven met een tastbaar doel en de mogelijkheid om de wereld waarin we leven te verbeteren. Ik vind het geweldig om me bij dit zeer getalenteerde team aan te sluiten en kijk uit naar de verdere opbouw van een geweldig bedrijf”, aldus Frans van Buuren.

Over Alpega

De Alpega Group is een wereldwijde leverancier van logistieke software die modulaire oplossingen aanbiedt voor elke complexe logistieke en transportbehoefte. Door het samenbrengen van de beste oplossingen en hun marktkennis heeft de Alpega Group het enige schaalbare end-to-end-softwarepakket voor de transportsector ontwikkeld.

Het Alpega TMS-systeem stelt transportprofessionals in staat om de logistieke en supply chain-processen te beheren. De software transformeert internationale en lokale supply chains in collaboratieve ecosystemen waarin alle betrokken partijen worden samengebracht. Dankzij de unieke schaalbaarheid en de ongeëvenaarde standalone-oplossingen van Alpega TMS zijn verladers verzekerd van een systeem dat mee-evolueert met hun behoeften, ongeacht de complexiteit van hun logistieke processen. Onze vrachtaanbestedingsoplossing, TenderEasy, biedt een eersteklas oplossing voor het sourcen van leveranciers van lucht-, land- en zeetransport. De vrachtbeurzen 123cargo, Teleroute en Wtransnet op hun beurt zijn toonaangevende Europese marktplaatsen die spotzendingen en voertuigcapaciteit met elkaar matchen.

Dankzij deze platformen, de bijbehorende gegevensstromen en onze meer dan 30 jaar ervaring in transport, kunnen we bedrijven helpen hun supply chain-planning en -uitvoering te optimaliseren en tegelijkertijd te profiteren van lagere kosten en een betere zichtbaarheid. Alle oplossingen van Alpega kunnen met elkaar worden gecombineerd voor nog meer toegevoegde waarde voor de klant. Onze community van 85.000 transporteurs en 350.000 leden staat elke dag elektronisch met elkaar in verbinding om hun kritieke transportprocessen met succes te beheren. Alpega is wereldwijd actief in 80 landen en heeft meer dan 500 personen met 31 verschillende nationaliteiten in dienst.

Meer informatie is te vinden op www.alpegagroup.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon pers: Cathrin Rautenberg / Marketing Manager

cathrin.rautenberg@alpegagroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr