17:08 uur 09-11-2021

Teleroute, onderdeel van Alpega, komt met een innovatief nieuw product: FastPayment

Een service die erop is gericht om transporteurs te helpen bij het innen van hun facturen en de wachttijden op betalingen aanzienlijk te verlagen

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– Met als doel om zijn leden continu innovaties te bieden, helpt de Teleroute-vrachtbeurs bedrijven bij het verkorten van lange betalingstermijnen met behulp van FastPayment, het product dat ervoor zorgt dat transporteurs hun transportfacturen binnen 48 uur betaald krijgen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211109006210/nl/

Teleroute, part of Alpega, delivers on innovation with its new product FastPayment

A service aimed at helping carriers collect the payment of their invoices, significantly reducing the waiting time to get paid. (Photo: Alpega Group)

Teleroute, part of Alpega, delivers on innovation with its new product FastPayment
A service aimed at helping carriers collect the payment of their invoices, significantly reducing the waiting time to get paid. (Photo: Alpega Group)

Fabrice Douteaud, GM en COO van Teleroute zegt over dit initiatief: “Het idee om de betalingstermijn te verlagen, zodat bedrijven over meer werkkapitaal kunnen beschikken, is een innovatie die we onze klanten wilden bieden. Wij zijn bij elkaar gaan zitten en hebben geluisterd naar hun zorgen. Daarna hebben we op zorgvuldige wijze een oplossing ontwikkeld om de kloof tussen het leveren van de diensten en het innen van de facturen te dichten, om cashflow-problemen het hoofd te bieden, en hiermee een gezondere financiële liquiditeit te bezorgen.

De gemiddelde betalingstermijn in de sector ligt tussen 60 tot 90 dagen nadat de dienst is verleend. Met FastPayment behoort dit nu tot het verleden. Teleroute-leden kunnen zich gratis aanmelden voor de service en FastPayment aanvragen wanneer ze de betaling van hun factuur willen versnellen. Er rust geen limiet op de hoogte van het bedrag van de factuur en de transporteurs kunnen zelf de facturen selecteren waarvoor zij van de service gebruik willen maken Zodra de factuur is bevestigd, wordt het bedrag binnen 48 uur overgemaakt.

FastPayment is nu beschikbaar voor Teleroute-leden in België, Nederland en Spanje, die werken met expediteurs of collega transporteurs gevestigd in de Benelux, Frankrijk en Spanje, ongeacht of zij klanten van de vrachtbeurzen zijn. De komende maanden zal FastPayment ook beschikbaar worden in de rest van de EU-markten waar Teleroute actief is.

In het kader van de recente merkvernieuwing en, om het gemeenschapsgevoel te versterken, wordt deze service toegevoegd aan andere nieuwe initiatieven zoals TelerouteChat, die transporteurs helpt om sneller deals te sluiten, en FastPayment, waarmee transporteurs altijd de zekerheid hebben dat zij voor hun diensten worden betaald.

FastPayment is ook beschikbaar bij Teleroute’s zustermerk Wtransnet, de grootste vrachtbeurs op het Iberisch Schiereiland.

Contacts

Verónica Rodríguez

Head of Brand

Alpega Group

veronica.rodriguez@alpegagroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr