13:00 uur 11-09-2022

Chery wordt liefdevol vergezeld op het Mid-Autumn Festival

WUHU, China–(BUSINESS WIRE)– China viert op 10 september het Mid-Autumn Festival. Op deze dag zitten alle Chinese families aan tafel voor een klassiek gerecht: maancake. Omdat de ronde maancake zo goudkleurig is als de maan, is deze net als de maan het toonbeeld van een vreugdevolle hereniging en van het prachtige verlangen van een familiereünie.

Chinese maancakes hebben dezelfde connotatie als de Franse ‘Galette des Rois.’ De ‘Galette des Rois’ is een festivalgerecht dat alle Fransen tijdens Driekoningen moeten consumeren. De Galette des Rois stelt de incarnatie van de zon voor, wat ook aangeeft dat de komst van Jezus licht op de aarde brengt. Daarom komt op de dag van Driekoningen de hele familie bijeen om dezelfde Galette des Rois te eten om geluk te brengen.

Het is een manier voor de familie om geluk zeker te stellen, of het nu gaat om Chinese maancake of Franse Galette des Rois. Chery, dat nu beschikt over kantoren in meer dan 80 landen en regio’s over de hele wereld, beschouwt haar gebruikers en partners als ‘familieleden’ en maakt gebruik van het Mid-Autumn Festival om zorg en zegeningen uit te drukken voor de ‘familie.’ Chery wordt doelbewust in de lokale sociale cultuur geïntegreerd met het imago van ‘affiniteit, vriendelijkheid en verantwoordelijkheid’ onder de zegen van ‘globalisering’ en ‘internationaal merk,’ en draagt liefde en werk uit door voor wereldwijd openbaar welzijn te zorgen.

Chery viert dit jaar 21 jaar van wereldwijde strategie-implementatie. Chery is al vele jaren betrokken bij verschillende openbare welzijnsinitiatieven over de hele wereld. Chery nam in juli van dit jaar enthousiast deel aan liefdadigheidsevenementen van de Children’s Association en bracht persoonlijke hygiëne- en verbruiksartikelen zoals snoep, dranken en andere zaken bijeen.

Chery zal zich actief bezig blijven houden met maatschappelijk welzijn, de rol van ‘wereldwijde maatschappelijk verantwoorde onderneming’ blijven vervullen en Chery’s wereldwijde humanistische zorg voortzetten, en in de toekomst uitstekende goederen en diensten leveren aan wereldwijde gebruikers.

Facebook: Chery Frankrijk

link: https://www.facebook.com/Chery-France-111673837955296
Facebook: Chery Duitsland

link: https://www.facebook.com/Chery-Germany-106979888430597
Facebook: Chery Spanje

link: https://www.facebook.com/Chery-Espa%C3%B1a-105827098547919
Facebook: Chery Italië

link: https://www.facebook.com/cheryitalia

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DONGWEN AN

andongwen@mychery.com
0086 15711258608

Check out our twitter: @NewsNovumpr