10:00 uur 17-05-2022

Chery Automobile – hoe het bedrijf bloeit op een wereldwijd podium

WUHU CITY, China–(BUSINESS WIRE)– Wat maakt Chery, dat de leider aan het worden is op de Chinese automarkt, uitstekend in de steeds competitievere automarkt? De uitmuntende technologie en het inclusieve en open patroon van het bedrijf maken deze vraag het onderzoeken waard.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220517005098/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Geobsedeerd door technologisch onderzoek en ontwikkeling

Sinds de oprichting meer dan 20 jaar geleden heeft Chery zich altijd toegelegd op technologische innovaties en heeft het de kerntechnologieën onder de knie gekregen. Er is een wereldwijd R&D-team voor auto’s met meer dan 5.500 mensen opgericht, een compleet R&D-systeem voor technologie en producten is vormgegeven en er is een reeks vlaggenschipmodellen zoals de TIGGO en OMODA gebouwd. Het cumulatieve wereldwijde verkoopvolume heeft de 10 miljoen eenheden overschreden.

Twintig jaar technische vooruitgang

Met meer dan 20 jaar onafhankelijke innovatie zijn een nieuw R&D-systeem en een geïntegreerd platform voor nieuwe energievoertuigen gevormd. Het bedrijf beschikt over 7 kerntechnologieën en is toonaangevend in de branche. De intelligente interconnectie en het PHEV-energiesysteem zijn ook sectorleidend.

Wereldwijde gebruikersactiviteiten

Terwijl het bedrijf zich snel ontwikkelde, heeft Chery in veel landen over de hele wereld verschillende vormen van sociale praktijken tenuitvoergelegd, door de sponsoring van verschillende activiteiten waarbij gebruikers betrokken zijn, zoals welzijnsinstellingen, damesvoetbalclubs, rallyraces, paardensportvoorstellingen, concerten, enz., en het actieve streven naar zakelijke en sociale ontwikkeling. Het is het doel van Chery een automerk vol energie en verantwoordelijkheid te zijn.

Facebook:Chery Spanje

Link: https://www.facebook.com/Chery-Espa%C3%B1a-105827098547919

Facebook:Chery Frankrijk

Link: https://www.facebook.com/Chery-France-111673837955296

Facebook:Chery Duitsland

Link: https://www.facebook.com/Chery-Germany-106979888430597

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dongwen An

E-mail:andongwen@mychery.com
Tel.: +86-15711258608

Check out our twitter: @NewsNovumpr