19:43 uur 31-08-2022

CHINT verkrijgt HVAC Explosion-Proof AK-certificering van TÜV Rheinland

Dit markeert een nieuwe mijlpaal in de ESG-lokalisatie van CHINT.

MADRID–(BUSINESS WIRE)– Op 30 augustus 2022 verkreeg CHINT de HVAC Explosion-Proof AK-certificering van TÜV Rheinland, een wereldwijd toonaangevende onafhankelijke externe certificeringsinstantie. Hiermee wordt een nieuwe mijlpaal van CHINT gemarkeerd op het gebied van ESG-lokalisatie en de upgrade van producten van het bedrijf als reactie op koelmiddel in de sector voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). De certificering accrediteert de 12 laagspanningsproducten van CHINT in 3 series, inclusief de schakelaar en de motorstarter, die kunnen worden toegepast op verschillende gebruiksscenario’s en toekomstige trends in de HVAC-industrie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220831005336/nl/

CHINT Obtains HVAC Explosion-Proof AK Certification from TÜV Rheinland (Photo: Business Wire)

CHINT Obtains HVAC Explosion-Proof AK Certification from TÜV Rheinland (Photo: Business Wire)

Met het toenemende bewustzijn van milieubescherming over de hele wereld, schakelt Europa krachtig over naar klimaatvriendelijke koeloplossingen en versnelt het de toepassing van milieuvriendelijke koelmiddelen. Er is meer aandacht besteed aan de industrieën van HVAC, aardolie en petrochemie, kolen en energie. Als wereldwijde leverancier van slimme energieoplossingen bevordert CHINT de internationale certificering van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC), begeleidt het bedrijf effectief de ontwikkeling van energieproducten in de richting van koolstofarme doelen en helpt het wereldwijde HVAC-klanten om energie te besparen en koolstofemissies te verminderen.

Beibei Zheng, Vice President van CHINT Global, stelde: “De verwerving door CHINT van de eerste HVAC Explosion-Proof AK-certificering van TÜV China geeft aan dat, hoewel onze producten en systeemoplossingen zeker voldoen aan de internationale explosiebestendige vereisten, we ook in staat zijn om een koolstofarme duurzame ontwikkeling na te streven.”

Guorong Sun, Vice President | Industrial Services & Cybersecurity Greater China, TÜV Rheinland, verklaarde: “We zijn verheugd om de voortdurende bevordering door CHINT van wereldwijde energietransformatie en vervanging van koelmiddel in de HVAC-industrie te zien.”

De door TÜV Rheinland gecertificeerde wisselstroomschakelaars van de series NC1 en NC8 zijn geschikt voor het in- en uitschakelen van wisselstroommotoren. De AC-motorstarter van de NS2-serie kan worden gebruikt voor beveiliging tegen overbelasting van de motor. Om de veiligheid van de gerelateerde HVAC-apparatuur te testen wanneer koelmiddel lekt, heeft CHINT het aan TÜV Rheinland toevertrouwd om de explosiebestendige conformiteitstests uit te voeren die het productgebruik in werkelijke scenario’s simuleren.

Op het gebied van internationale lokalisatie heeft CHINT altijd samengewerkt met wereldwijde partners. CHINT heeft een samenwerkingsverband opgezet en heeft al meer dan tien jaar actieve interacties met TÜV Rheinland. Op dit moment, met zijn voetafdruk uitgebreid naar Europa, Amerika, Afrika en Azië, versterkt CHINT voortdurend zijn end-to-end leveringsmogelijkheden op de overzeese markten, bevordert het gelokaliseerde merkcertificering en past het zijn klantgerichte concept toe met uitstekende pre-services door middel van zijn overzeese dochterondernemingen, overzeese productiecentra en overzeese magazijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cora Geng

E-mail: gxiaol@chintglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr