15:49 uur 01-06-2022

Een boost voor de ontwikkeling van groene energie: mondiale oplossing gepresenteerd op de stand van CHINT in Hannover

De Hannover Messe in Duitsland, de ‘windvaan’ van de wereldwijde industriële technologie, is gehouden van 30 mei tot 2 juni. CHINT, ‘s werelds toonaangevende leverancier van slimme energieoplossingen, presenteerde in het Energy Solutions Pavilion (H11.C30) 10 producten en oplossingen op het gebied van nieuwe energie, groene en milieuvriendelijke slimme transformatoren en slimme gebouwen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220601005682/nl/

CHINT Hannover Messe (Photo: Business Wire)

CHINT Hannover Messe (Photo: Business Wire)

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– Rond het centrale thema van nieuwe energie en de volledige industrieketen, gaf CHINT een inkijkje in de toegepaste methoden en het onderzoek op het gebied van ‘groene energie’, ‘smart grid’, ‘lastverlaging’ en ‘opslag van nieuwe energie’. “CHINT zet zich in voor groene ontwikkeling en verricht pionierswerk op het gebied van CO2-reductie in de elektriciteits- en energiesector. In de loop der jaren heeft CHINT een groot aantal topklanten binnengehaald en een rijke verzameling gebruiksscenario’s ingevuld om snel te kunnen inspelen op veranderingen en nieuwe vereisten in markten en bij klanten,” aldus Lily Zhang, CEO van CHINT Electrics.

In 2021 werden met succes energieopslagprojecten van CHINT en BYD uitgevoerd, en deze twee partners hebben de handen ineengeslagen om de markt voor nieuwe energie in het Verenigd Koninkrijk te bedienen. Dat jaar werden in het kader van het slimmemeterproject van CHINT in Saoedi-Arabië meer dan 500.000 slimme stroomonderbrekers geleverd aan plaatselijke regio’s. CHINT Cambodja ontwikkelde off-grid fotovoltaïsche systemen in lokale regio’s die elektriciteit opwekken door middel van duizenden off-grid fotovoltaïsche installaties.

De oplossingen van CHINT zijn gericht op energietransformatie om te helpen de wereldwijde klimaatdoelstellingen te halen. Tijdens de beurs werden op de stand van CHINT 8 presentaties gegeven, zowel online als offline, waarbij nieuwe producten en oplossingen van CHINT werden getoond. CHINT toonde fotovoltaïsche oplossingen door middel van een presentatie van het Europese team aan het publiek om het publiek kennis te laten maken met de oplossingen van CHINT voor nieuwe energie en fotovoltaïsche toepassingen op grootschalige industriële, commerciële en residentiële terreinen. Hiermee werd de aantrekkingskracht in beeld gebracht van het innovatieve ‘photovoltaic +’ -model. CHINT toonde ook de energiebesparende, koolstofarme, verbonden en efficiënte CHINT Smart City-oplossingen aan het publiek. Daarnaast werden de gegoten stroomonderbrekers voor slimme terminals, Arc Fault Detection Devices (AFDD) en diverse nieuwe producten gepresenteerd, die de kracht van het bedrijf op het gebied van slimme productie aantonen.

Lily Zhang merkt op dat “deelname aan prominente handelsbeurzen, zoals die in Hannover, ertoe heeft geleid dat klanten uit meer dan 140 verschillende landen en regio’s over de hele wereld zich bij CHINT hebben aangesloten om deel te nemen aan overleg en uitwisseling. De samenwerking die tot stand is gekomen tussen CHINT en internationale partners biedt eindeloos potentieel en zal voortbouwen op de mondiale oplossing van CHINT voor het stimuleren van de ontwikkelingen op het gebied van groene energie.”

OVER CHINT GLOBAL

CHINT Global streeft ernaar ‘s werelds toonaangevende leverancier van intelligente energieoplossingen voor de hele industrieketen te zijn. Na meer dan 2 decennia van wereldwijde expansie, bestrijkt ons zakelijke en marketingnetwerk meer dan 140 landen en regio’s over de hele wereld, met een breed scala aan sectoren, zoals laagspanningselektriciteit, slimme elektriciteit, energie-instrumenten en -meters, groene energie, enzovoort.

Naarmate de lokalisatie gestaag vordert, zal CHINT Global door middel van bedrijfsintegratie en industriële upgrades de toeleveringsketen verder uitbreiden, het servicesysteem optimaliseren en een ecologisch mechanisme opzetten om innovatieve geïntegreerde technologische service te bieden voor de mondiale energiemarkt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR:

Cora Geng

gxiaol@chintglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr