21:02 uur 09-08-2022

Q4 Inc. kondigt benoeming van Chief Financial Officer aan

Huidige COO van Q4 combineert operationele expertise met uitgebreide financiële leiderschapsachtergrond

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR), een toonaangevend communicatieplatform voor de kapitaalmarkten, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Donna de Winter als Chief Financial Officer (CFO) met ingang van 8 augustus 2022. Mw. de Winter is sinds 31 mei 22 werkzaam geweest als interim CFO.

“Namens de Raad van Bestuur van Q4 en het hele Q4-team zijn we verheugd om aan te kondigen dat Donna de rol van CFO heeft aangenomen, na de afgelopen maanden te hebben gewerkt in een interim-functie,” aldus Darrell Heaps, CEO. “We zijn enorm dankbaar te kunnen profiteren van Donna’s brede expertise in de sector op het gebied van financiën, strategie en bedrijfsvoering. Donna heeft de afgelopen jaren enorme waarde toegevoegd aan Q4 als Chief Operating Officer, en haar lens van operationele kennis, samen met haar sterke achtergrond als financieel leider van zowel particuliere als beursgenoteerde bedrijven, zorgt voor een krachtige combinatie en perspectief voor de CFO-rol. We kijken ernaar uit om te profiteren van Donna’s uitgebreide ervaring bij het nastreven van onze strategische visie en ons traject naar winstgevendheid.”

“Ik ben verheugd om mijn rol bij Q4 uit te breiden, waarbij ik de financiële expertise die ik in de loop van mijn carrière heb opgebouwd naar voren kan brengen om verder bij te dragen aan de groei en het succes van het bedrijf,” verklaarde mw. de Winter. “Q4 heeft unieke sterke punten, een sterk bedrijfsmodel en een enorme kans die voor ons ligt. Ik kijk ernaar uit om mijn focus scherp te stellen op het stimuleren van efficiëntere groei, terwijl we onze klanten een premium-ervaring bieden en de waarde voor alle belanghebbenden vergroten.”

Donna de Winter trad in januari 2019 in dienst bij Q4 als Chief Operating Officer van Q4. Ze brengt meer dan 20 jaar financieel leiderschap in de technologiesector met zich mee. Voordat ze bij Q4 kwam, was mw. de Winter de CFO van Vision Critical, nu Alida, en CFO van Varicent, waar ze leidinggaf aan de verkoop van het bedrijf aan IBM. Daarnaast is mw. de Winter bestuurslid van Tealbook, een in Toronto gevestigd technologiebedrijf. Donna behaalde haar Master in Business Administration aan de Universiteit van Toronto.

Over Q4 Inc.

Q4 Inc. (TSX: QFOR) is een toonaangevend communicatieplatform voor kapitaalmarkten dat de manier verandert waarop beursgenoteerde bedrijven, beleggers en investeringsbanken beslissingen nemen om elkaar efficiënt te ontdekken en met elkaar te communiceren en in contact te komen. Het end-to-end technologieplatform van Q4 faciliteert interacties tussen de kapitaalmarkten via zijn IR-websiteproducten, virtuele evenementenoplossingen, kapitaalmarkten-CRM, aandeelhouders- en marktanalysetools. Het bedrijf is een vertrouwde partner voor meer dan 2.650 beursgenoteerde bedrijven wereldwijd, waaronder veel van de meest gerespecteerde merken ter wereld. Q4 is gevestigd in Toronto, met kantoren in New York en Londen. Meer informatie op q4inc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties:

Sara Pearson, ir@q4inc.com

Mediavragen:

Karen Greene, media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr