23:29 uur 31-05-2022

ICCPP ODM+ onthult wegwerp- en multi-categorieoplossing met keramische spoel als resultaat van zijn digitale R&D-strategie

BIRMINGHAM, Engeland–(BUSINESS WIRE)– ICCPP lanceerde op 27 mei 2022 de full-range keramische spoeloplossing inclusief wegwerpbare keramische spoel op de Vaper Expo UK in Birmingham – een nieuwe categorie die wordt versterkt door zijn ‘digitale transformatie’-strategie, die een nieuw tijdperk markeert in de wereldwijde vape-industrie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220528005020/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Voor de eerste keer exposeerde ICCPP als groep en presenteerde het zijn ODM+ merkoplossing en full-range keramische spoeloplossing. Door gebruik te maken van de Gene Tree-technologie zal de keramische spoel van ICCPP worden geïntegreerd met de ODM+ activiteiten om een grotere evolutie in de industrie te bevorderen. De keramische spoel, het eerste product van ICCPP dat is uitgebracht sinds het samen met SAP en PwC de digitale strategie lanceerde, zal ongetwijfeld een benchmark worden in de wereldwijde vape-industrie.

Doorbraak: keramische spoeloplossing voor wegwerp- en meerdere categorieën

In de vape-industrie is de keramische spoeltechnologie een belangrijke indicator van de technologische vooruitgang van een bedrijf. ICCPP begon zich in 2019 bezig te houden met de keramische spoeltechnologie door een R&D-team te vormen onder leiding van ‘Peacock Program’-talenten, met als doel een toonaangevend niveau te bereiken met de derde of vierde generatie keramische spoel en de sectorgenoten volledig te overtreffen met de vijfde of zesde generatie.

ICCPP streeft ernaar de leider te worden in vernevelingstechnologie en biedt klanten een natuurlijke en aangename vape-ervaring met zijn nanokristallijne (NC) materialen en technische innovatie. Van dikke folie tot dunne folie, van draadverwarming en oppervlakteverwarming tot verwarming van vaste stoffen, de NC-keramische vernevelingstechnologie van ICCPP heeft het datamodel van de spoel voortdurend geoptimaliseerd en de R&D-kracht van het team versterkt om de pijnpunten in de vape-spoelindustrie aan te pakken. De nieuw gelanceerde Gene Tree-technologie met dunne folie heeft vijf technische voordelen, namelijk poedervrij, verbeterde veiligheid, fijnere verneveling, een langere levensduur en een verbeterde smaak.

Als resultaat van de voortdurende inspanningen van het R&D-team lanceerde ICCPP onlangs de nieuwe generatie Gene Tree-folietechnologie en -producttoepassingen, die, in vergelijking met de derde generatie keramische spoel, de smaak hebben verbeterd, de levensduur van de spoel hebben verlengd en de productbetrouwbaarheid hebben verhoogd. Hierdoor krijgen gebruikers een natuurlijke en aangename vape-ervaring.

ICCPP zal binnenkort een wegwerpproduct lanceren dat is uitgerust met de keramische Gene Tree-technologie, met eigenschappen zoals een langer aanhoudende smaak, meer trekjes, een beter herstel van de smaak en een hogere betrouwbaarheid. Deze kenmerken zullen zorgen voor een revolutionaire gebruikerservaring, een revolutie in de industrie teweegbrengen en een mijlpaal in de branche worden.

Digitale + technologische innovatie om ODM + digitale oplossing te bieden

De belangrijkste voordelen van ICCPP op technisch niveau komen voort uit de enorme investeringen in wetenschappelijke en technologische innovatie. Op 26 mei kondigde ICCPP de officiële lancering aan van het ‘digitale transformatieproject’ op het hoofdkantoor in Shenzhen, waarmee het ‘s werelds eerste grote bedrijf in de vape-industrie wordt dat samenwerkt met SAP en PwC. Dit markeert het feit dat ICCPP de industrie naar de fase van digitale transformatie zal leiden.

De digitale strategie verwijst naar de algemene digitale innovatie van het bedrijf waarbij R&D, productie, export, overzeese marketing, enz. geïntegreerd worden. In de toekomst zal ICCPP voor een ongekende ‘digitale gesloten lus’ en nieuw digitaal concurrentievermogen zorgen door de creatie van digitale R&D, digitale productie, digitale marketing en een digitale consumentenervaring. De modus van ‘digitale + technologische innovatie’ zal het onderliggende concurrentievoordeel van ICCPP worden, inclusief digitalisering + chips, digitalisering + geur en digitalisering + slimme productie. “Het bedrijf zal de ontwikkeling stimuleren door middel van digitalisering en nieuwe waarde creëren door middel van digitalisering.” Via digitale transformatie wil het bedrijf een grotere bijdrage leveren aan de industrie en de wereldwijde consumenten.

Om een keramische spoel te ontwikkelen, simuleerde ICCPP snel het vernevelingseffect door een datamodel in te stellen en parameters zoals interface en grootte in te voeren, om de optimale configuratie te vinden zonder monsterproductie, waardoor de productontwikkeling en -levering werden versneld. Op dit moment heeft ICCPP een reeks langetermijnplannen voor navulbare en wegwerpbare keramische spoelproducten en heeft het samenwerkingsintenties afgesloten met ten minste 5 grote overzeese klanten.

Missie van een toonaangevend vooruitstrevend bedrijf: wereldwijde klanten voorzien van technische innovatie

ICCPP weet dat klanten in dit tijdperk niet meer de traditionele ODM nodig hebben, maar het merkproduct ODM+. Daarom heeft het bedrijf het nieuwe strategische partnerschap gelanceerd waarin merkpositionering, gebruikersinzicht, productontwerp, productontwikkeling en aftersales worden geïntegreerd om klanten te begeleiden bij het omarmen van een nieuw tijdperk van productaanpassing.

Ten eerste belooft ICCPP de klanten te voorzien van de nieuwste technologische toepassingen en hen dezelfde of zelfs betere technologie te geven als de eigen merken van ICCPP. Ten tweede deelt ICCPP alle geavanceerde technologieën met de hele industrieketen in de strategische samenwerking, inclusief laboratoria en instituten, geautomatiseerde fabrieken, overzeese gebruikersinzichten en wereldwijde marketingdiensten. Dit vertrouwen van ICCPP komt voort uit zijn rijke en succesvolle overzeese ervaring en het vermogen om klanten one-stop-services te bieden. ICCPP zet zich in om twee wereldwijde platforms te bouwen om klanten sterker te maken: een echt open, Android-achtig vape-technologieplatform en een globaliseringsplatform op basis van jarenlange ervaring in het buitenland.

Als de eerste strategische categorie na de digitale upgrade kan de keramische spoeloplossing worden aangepast aan het volledige assortiment productlijnen. Het belichaamt de meest geavanceerde technologieën in de branche en zal een nieuwe vape-categorie creëren, de gebruikerservaring verbeteren en veranderingen in de marktstructuur aanbrengen. Enerzijds zullen de ICCPP ODM+ activiteiten de digitale upgrade en efficiëntie-upgrade ondergaan van het hele besturingssysteem, met integratie van marktonderzoek, R&D, productontwerp, bestelling, levering en aftersales; aan de andere kant zal het bedrijf een diepgaande samenwerking tot stand brengen met wereldwijde klanten op het gebied van de keramische spoeloplossing. Tot dusver heeft ICCPP samenwerkingsintenties afgesloten met betrekking tot deze keramische spoeltechnologie met veel buitenlandse grote klanten. ICCPP verwacht in de toekomst meer verrassingen voor wereldwijde klanten te brengen en de markt te herstructureren.

De originele tekst in de brontaal van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen ter ondersteuning aangeboden en er moet worden verwezen naar de tekst in de brontaal, de enige versie van de tekst die bedoeld is om rechtsgevolgen te hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties: Tingkai Xu, Senior PR Manager

Mobiel: 15957944779

E-mail: kai@voopootech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr