19:42 uur 26-11-2021

ZOVOO organiseerde distributeurconferentie en geeft kleur aan de vernevelingsindustrie

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– Op 12 november om 21.30 uur (GMT +8) hield ZOVOO, een nieuw toonaangevend vernevelingsbedrijf, zijn distributeurconferentie van 2021 online. Distributeurs uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en andere landen namen deel aan de conferentie. Tijdens de conferentie toonde ZOVOO ook voor het eerst zijn nieuw ontwikkelde lijn wegwerpproducten, de DRAGBAR-serie, aan het publiek, wat veel aandacht kreeg van distributeurs wereldwijd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211126005581/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

ZOVOO is opgericht in 2010, is in staat geavanceerd onderzoek en ontwikkeling uit te voeren en beschikt over een toekomstgericht productontwerp en een perfecte distributieketen. De oprichters van ZOVOO beschikken over 10 jaar bewezen kracht en ervaring. Wat betreft verwarmingsmaterialen, het ontwerp van de luchtkanaalstructuur, enz. loopt het bedrijf absoluut voorop en er zijn vijf criteria gedefinieerd voor het samenstellen van een goede smaak. Bij het ontstaan van elk product moeten stappen als R&D, ontwerp, productie, testen, enz. worden doorlopen. Elk detail is perfect, om te zorgen voor een comfortabele en veilige gebruikservaring. Zo komt elke rijke smaak voort uit de vijf innovatieve concepten van ZOVOO: zoet, zacht, delicaat, geurig en krachtig. ZOVOO ondervroeg 3.000 gebruikers wereldwijd en deed vooraf onderzoek naar meer dan 300 smaken om zijn unieke smaaknevelsysteem te construeren.

ZOVOO streeft naar strategische partnerschappen met ICCPP-fabrikanten op basis van wederzijds vertrouwen. ZOVOO realiseert duurzaam ketenbeheer door ondersteuning en samenwerking op het gebied van veiligheidsnormen, sociale waarden en milieuduurzaamheid. ZOVOO draagt bij aan milieuduurzaamheid door het ontwerp te vereenvoudigen, de verpakking te optimaliseren, nieuwe milieuvriendelijke materialen te gebruiken, recycling te bevorderen en de milieu-impact van het productieproces te verminderen. Daarnaast richt het bedrijf zich op sensorische voorkeuren van gebruikers, die worden vertaald naar wetenschappelijke indicatoren, productienormen en veiligheidsoverwegingen en gebruikt om aan verschillende behoeften te voldoen.

De aangekondigde DRAGBAR-lijn bestaat uit drie producten, te weten DRAGBAR 600, DRAGBAR 1000 en DRAGBAR 2200. DRAGBAR maakt gebruik van het uiterst populaire dubbele spuitgietproces en maakt slim gebruik van kleurensamenstelling om een kwaliteitsproduct te creëren dat er fantastisch uitziet en lekker smaakt. In antwoord op problemen die de consument kan ervaren, zoals olielekkage en een verbrande smaak (‘dry hit’), gebruikt ZOVOO polymeerkatoen en een ergonomisch vormgegeven mondstuk, zonder af te doen aan smaak en rendement van het product. DRAGBAR heeft tien verschillende smaken, waaronder ‘lush’, mango- en druivenijs en ‘OMG’, die gretig aftrek vinden.

Niet in een hokje te stoppen, niet aan leeftijd gebonden. Uniek durven zijn, iets anders creëren, daar is ZOVOO voor gemaakt. In de toekomst zal ZOVOO zich inzetten voor het verbeteren van de ervaring van e-rokers en daarmee een alternatief bieden voor rokers. ZOVOO creëert een nieuwe wereld met persoonlijkheid en pit en daarmee een geweldige nieuwe ervaring voor e-rokers wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media: Tingkai Xu

Titel: Senior PR Manager:

Telefoonnummer: 15957944779

Check out our twitter: @NewsNovumpr